Verdens beste sukkerfri nonstop!

reklame // tights.no

Husker dere da jeg laget 1.5 års kaken til Dennis, og brukte sukkerfri nonstop som jeg ble veldig overrasket over? Vel, jeg må bare tipse om dem nok en gang. Visste du at det er det aller mest kjøpte under kategorien «smartmat» på tights.no for tiden. Det sier vel sitt om hvor gode de er.

Om du ikke har lest mine forrige innlegg om disse nonstopene kan jeg med glede informere dere om at de smaker akkurat like godt som vanlige nonstop med sukker, bare at de såklart er et mye bedre alternativ.

Sliter du med å tro på tomme ord kan kanskje disse bildene prate for seg. De ble tatt samme dag som vi fikk nonstopene i posten, og i løpet av de nestene timene var alle nonstopene borte. Halve posen brukte jeg i kaken, men den siste halve slukte Dennis med stor glede.

Sukkerfri nonstop kan kjøpes HER. Bestiller du 3 poser eller meg kan du benytte deg av rabattkoden min 7TJAT som gir deg hele 50 kroner avslag. Det vil si at du får 3 poser med nonstop til kun 37 kroner! Ellers kan du bruke samme rabattkoden på en pakke med hele 10 poser HER til kun 199,-

Har du smakt disse?

2 kommentarer om “Verdens beste sukkerfri nonstop!”

  1. Trudde sukkerfritt snop ikkje er bra for barn under 3-4 år? Trudde ikkje det va anbefalt me ting me gunstige ting i før den alderen

  2. Jofrid: Det stemmer, små barns anbefalte daglige dose av kunstig søtning er mye lavere enn vår, derfor anbefales det å ikke gi kunstig søtning til barn under 3 år fordi man regner med at de allerede får dekket den «daglige dosen» fra andre kilder, som for eksempel saft. Men ettersom Dennis ikke får i seg kunstig søtning fra noe annet syntes jeg det var greit at han fikk smake noen nonstop akkurat denne dagen når vi hadde feiring 😀 for ordens skyld er det eneste gangen på 18 mnd han har fått smake på dette, så det hører til sjeldenhetene 😅

Legg igjen en kommentar