Ukens spørsmål #86

Hvordan gikk det med jobben du søkte?

Jeg har svart på dette spørsmålet et par ganger allerede; jeg skal skrive et innlegg om det så snart jeg vet alt. 😊

Fører du selv regnskap for butikken din, eller har du ansatt noen til å gjøre det? Hvordan var det å sette seg inn i alle regler for skatt og regnskap når du startet eget?

Jeg gjør alt selv, via et hjelpeprogram kalt Fiken! Det var en del å sette seg inn i, men det finnes mange videoer på blant annet Fiken og artikler om dette på nett. En god del å lese, men virkelig verdt det med tanke på hvor mange kroner man sparer på å føre regnskap selv.

Vet du om det hjelper å kutte ned på karbohydrater for å gå ned i vekt? Jeg klarer nok ikke å leve på lavkarbo, men kan kutte ned 🙂

Ja, absolutt! Smartkarbo er kanskje noe for deg? Det er en mild form for lavkarbo – søk det opp! 😊

Tips til smoothier?

Min favoritt er uten tvil DENNE!

Så gøy, og for en liten sjarmør! Hvordan er det med toll og frakt når man bestiller fra Wish? Har brent meg på å bestille fra utlandet tidligere. Endte opp med nesten 6000 i frakt og toll 🙄😏

Jeg har kjøpt MYE fra wish, men aldri opplevd toll. Litt usikker på hvordan reglene er. Frakten står inne på hvert enkelt produkt 😊

Tenker du over ka du legge ut av bilder av deg sjøl? Et raskt google søk på deg er stort sett bare bilder i undertøy, er det sånn du vil fremstå?

Så klart tenker jeg over det! At det stort sett bare kommer opp bilder av meg i undertøy, er vel en overdrivelse? Når det er sagt er disse såkalte undertøysbildene helt uskyldige av en helt normal kropp som står rett opp og ned. De viser ikke noe mer enn man ser på stranda, og er helt normalt nå som vi lever i 2018. Spesielt på en blogg med fitness og vektnedgang som to av hovedemnene. 🙂

Hei, jeg er litt i samme båt som deg har også et barn på nesten samme alder 🙂 men jeg lurer på hva du kommer til å gjøre økonomisk, må du ta opp studielån eller for du noe fra nav eller noen andre?:)

Vet ikke hvordan situasjonen din er, men vet at man kan få noe hjelp/støtte av nav hvis man er alenemamma. Eller gjelder lånekassen for oss som alle andre. Dessverre ingen ekstra goder, så vi får vel bare være ekstra økonomiske i denne perioden 😊

Sykt bra resultater du har fått! Kjempe bra jobba 🙂 Men jeg bare lurer på en ting, hvorfor har du sluttet å skrive vekten din nå på de siste formoppdateringene? Husket du gjorde det før 🙂

Tusen takk! Det med vekten er nok bare ubevisst ettersom jeg har stått stille de to siste månedene. Den er altså enda 69 kilo 😊

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

En kommentar om “Ukens spørsmål #86”

  1. Jeg som nettopp begynte å studere i høst har fått vite hvor viktig dette med bilder er. Og fikk beskjed første dagen på studiet om å slette bilder som er feks i bikini. For hvem ville du selv ansatt av to stk der den ene har masse bikini, undertøysbilder og den andre kanskje bare har friluftsbilder?

Legg igjen en kommentar