To gode søndagstips fra meg!

reklame // tights.no

Denne søndagen startet jeg på UNO sammen med lillesøster. Rygg og skuldre sto på programmet, og selv om vi kun trente i 40 minutter fikk jeg absolutt godt utbytte av økta likevel. Ofte er det de korte, mest effektive øktene som blir best.

I forrige uke mottok jeg blant annet to nye produkter jeg gledet meg til å teste på dagens økt. Den ene var YT sitt Proteinvann, og herlighet så godt det smakte. Akkurat som søt og frisk saft! Da jeg kikket over næringsinnholdet ble jeg enda mer forbløffet. Den inneholder nemlig KUN vann og proteiner. Med andre ord er det en enda enklere (og ikke minst bedre) måte å få i seg proteiner på enn ved å bruke proteinpulver.

Kan kjøpes HER og jeg er så heldig å kunne dele en super kampanje med dere! Ved å benytte koden 7TJAT får du de første 4 flaskene til kun 10 kroner.

Hvorfor er proteiner viktig?

Proteiner er nødvendig for at kroppen skal klare å danne muskler, organer, bindevev, negler, hår, hud, enzymer, hormoner, skjelett, immunstoffer og så videre. Noe går også til energiproduksjon. Uten proteiner kan vi rett og slett ikke leve.

Ekstra proteiner er riktignok ikke nødvendig for helt vanlige mennesker med et variert og sunt kosthold, men om man trener mye er det genialt for å få i seg de ekstra proteinene for å kunne bygge mest mulig muskelmasse. Og dermed få mest mulig utbytte av treningsøkten.

Det andre produktet jeg testet ut var denne treningstightsen jeg har på meg. 2XU! Jeg elsker 2XU, og har samme modell i en annen farge også. Skikkelig god støtte, former godt og er super komfortabel på! Du kan kjøpe den HER – og bruker du rabattkoden 7TJAT får du den til kun 549,- som er superbillig for en 2XU tights. Ordinærpris er 1099,-!

Noen søndagstips fra meg til deg!

Legg igjen en kommentar