Tightsen alle snakker om!

reklame // tights.no

Har du fått med deg alt snakket omkring merket ABS2B i sosiale medier den siste tiden? Det er kjent for scrunchen bak på rumpa som fremhever en rund form, samt at tightsene er høye på livet. Jeg har vært så heldig å teste ut en av disse, og kan ikke si meg annet enn strålende fornøyd. Dette er en tights som er så myk og lett at du ikke engang kjenner du har den på. Den fremhever også de feminine formene som lovet.

Tightsen er tilgjengelig i uendelig mange spreke farger og former. Til en forholdsvis grei pris! Ikke av den billigste sorten, men heller ikke dyrest. Midt på tre, og det er den absolutt verdt!

Skal jeg nevne én negativ ting så må det være at den kan skli litt ned etter en liten stund, men det er absolutt ingen problem for meg som i hovedsak trener styrke i alle fall. Strålende fornøyd, og det ser det ut til at andre kunder også er, for disse tightsene ryker ut!

HER kan du kjøpe akkurat den som jeg har, men den er dessverre kun på lager i størrelse M og L, da resten allerede er utsolgt. HER finner du alle tightsene til ABS2B. Vær rask ettersom de mest populære blir utsolgt først! Bruker du koden min 7TJAT får du også 50 kroner avslag på en valgfri tights.

Har du prøvd det populære merket enda?

Legg igjen en kommentar