Spørsmål og svar om fitnessdietten min!

Det er mange av dere som har spurt meg om fitnessdietten min; hva jeg spiser, hvor mye, spiser jeg fremdeles lavkarbo? Generelt mange spørsmål, og jeg håper dere har forståelse for at jeg ikke vil svare for utdypende. Dette er tross alt en konkurransediett coachen min har satt opp individuelt til meg, og da blir det helt feil av meg å dele den med alle andre.

Det jeg likevel kan si er ja, jeg spiser fremdeles lavkarbo! Dette blir spennende ettersom det er veldig annerledes i forhold til hva de fleste andre gjør. En ketosediett frem til sceneform – iiik! Gleder meg. Ellers spiser jeg tre hovedmåltider hver dag og en ekstra proteinshake etter trening. Matvarene det går mest i er egg, ost, avokado, kjøtt, grønnsaker, smør og verdens beste olje – Udos Choice!

Jeg vil bare si to ord om akkurat denne oljen og hvorfor den er så fantastisk. Jeg brukte den faktisk forrige gang jeg var på konkurransediett (høykarbo) også!  Dette er en 100 % vegetabilsk olje som gir deg mer av Omega 2 fettsyrene fra alger. Balansen mellom Omega 3 og Omega 6 i dette prouktet er perfekt, og fungerer derfor ypperlig som fettkilde både til deg som vil leve litt sunnere, men også for deg som er veganer. Den kan kjøpes HER og brukes over maten etter tilberedning (perfekt erstatter til saus for eksempel).

Noe mer dere lurer på, som ikke er for konkret om matvarer eller mengde?

Legg igjen en kommentar