Små forandringer blir fort store!

B A R N E R O M M E T

Små forandringer blir fort store. Som for eksempel dette fine gulvteppet! Litt usikker på om jeg kun vil ha dette slik som nå, eller om jeg vil ha det sammen med et eller to andre. Hva tenker dere? Blir det for mye med flere eller kunne det blitt bra? Teppet kjøpte vi forresten på IKEA. Skikkelig varmt og mykt. Perfekt for den lille stumpen å sitte på når han leker.

💙 💙 💙

Ellers har dagen gått over all forventning. Første dag på diett gikk som en lek – selv med to treningsøkter og enda flere planer. Jeg har filmet litt fra dagen, som jeg gjerne vil dele med dere i en vlogg i morgen.

Perfekt start på uken!

En kommentar om “Små forandringer blir fort store!”

  1. Så lekker rom! Jeg ville evt hatt et likt teppe til, eller et eller ensfarget lyst. Veldig tøft med ensfarget sort på et gutterom, men hjelp… alt støv synes. Jeg snakker av egen erfaring 😳 (alternativt så kan du velge et sort flossteppe, det synes jeg var litt bedre mht støv)

Legg igjen en kommentar