Slik dekker jeg bordet til halloween!

Det nærmer seg halloween med stormskritt – bokstavelig talt 🍁🌪🍃

I den forbindelse har jeg begynt å tenke på om jeg skal invitere de aller nærmeste hjem på en liten feiring. Er det noe jeg liker er det nemlig høytider og feiringer, så da kan vi like gjerne feire det vi kan! I fjor inviterte jeg familien hjem på gresskarsuppe, som faktisk smakte over alle forventning. Alle gjestene likte den, og jeg delte oppskriften med dere, som også ble super begeistret.

I år er situasjonen en litt annen ettersom vi er flere som spiser lavkarbo. Derfor tenkte jeg å prøve meg på en lavkarbovennlig gresskarsuppe. Dette blir så spennende! Jeg har tenkt meg ut noen ingredienser, og har en halvveis plan på selve suppen allerede, og lover å dele oppskrift med dere når den er prøvd ut!

Borddekking!

Det er klart man må pynte bordet litt ekstra om man inviterer hjem på halloweenfeiring. Jeg har gjort det forholdsvis raskt og enkelt, men syntes likevel resultatet ble bra. Kan hende jeg setter noen små gresskar midt på bordet også, men det er jeg ikke helt sikker på enda. Ellers har jeg bare brukt blader fra hagen, sugerør fra clas ohlsson og servietter fra IKEA. Resten hadde jeg fra før. Både billig, pent og enkelt 😊

Kanskje kan mitt halloweenbord være til inspirasjon for hvordan du vil dekke ditt?  

Legg igjen en kommentar