Se alt fra halloweenfesten vår!

Som jeg nevnte for dere i går stelte vi i stand en liten halloweenfest her hjemme i går. Der vi inviterte de nærmeste over på gresskarsuppe! Skikkelig koselig og absolutt noe jeg tror må bli en fast tradisjon. Suppen skal jeg dele oppskrift på senere i kveld – den var sinnsykt god og selvsagt lavkarbovennlig!

Dennis var også med å lage den, og smilte stolt når den falt i smak hos alle gjestene. Føler gresskar er veldig undervurdert når det kommer til matlaging, for herlighet så god smak det egentlig har! Spesielt i denne suppen i kombinasjon med andre deilige ingredienser.

For anledningen hadde vi invitert Dennis sin mormor, tante, ollemamma, ollepappa og oldemor. Dere kan tro det var stas! Dennis hadde også fått på seg tidenes søteste halloweenkostyme, kjøpt på Toys’r us for drøye 100 kroner.

Etter at suppen var spist nøt vi sukkerfri sjokoladepudding og vaniljesaus. Dennis holdt så show for oss en liten stund, full av energi, før han sluknet.

En vellykket kveld i godt selskap!

Legg igjen en kommentar