Mitt treningsprogram for lår, legger og rumpe!

Jeg har fått dilla på å trene i helgene, spesielt nå som hverdagene har blitt mye mer hektiske. Søndagen min ble derfor startet med et par rolige timer med lek på stuegulvet, så avslapping i sofaen mens mini sov lur. Deretter et godt måltid for så å trene ei skikkelig god beinøkt sammen med lillesøster. FOR en energi jeg fikk! Det var deilig.

Jeg har ekstra fokus på knebøy for tiden og har satt meg et mål om å komme opp på gamle vekter der. Målet før året er omme er å klare en dobbel på 110 kilo. I dag tok jeg flere sett med fem på 80. Ganske greit, men jeg merker at jeg må gi alt og litt til for å klare målet. Spesielt nå som jeg samtidig skal en del ned i fettprosent og vekt i tiden fremover.

Noen videoklipp fra økten vår kan du se på instastory; @linntheresedagsland

Vi bestemte oss for å kjøre mitt favoritt beinprogram i dag! Dette må dere prøve. Husk å varme opp med lettere vekter i alle øvelser, før du begynner å telle sett.

LEG DAY

Fremside lår, bakside lår, rumpe og legger

Knebøy, 5 x 5 på maks vekt

Hacklift, 3 x 10 på maks vekt

Beinspark, 4 x 8 på maks vekt

Liggende lårcurl, 4 x 8 på maks vekt

Hip trust i Booty Builder, 4 x 10 på maks vekt

Stående tåhev, 3 x 10 på maks vekt

Hadde vært gøy om dere gav en tilbakemelding på hvordan det gikk dersom dere prøver økta!

Legg igjen en kommentar