Min favorittøvelse for triceps!

tights her // sports bh her // toppen er en helt vanlig stroppesinglet fra h&m

rabattkoden 7TJAT gir deg 50 kroner avslag på ordren din hos tights.no


Er dere klar for tidenes beste tricepsøvelse? Vel, det vil si at det er en ypperlig isolasjonsøvelse, men du bør såklart trene andre øvelser for triceps i tillegg. Dette er riktignok den jeg kjenner aller best! Den tar superbra, og det er egentlig ganske vanskelig å utføre den på feil måte.

Utførelsen er nemlig så enkel som at du skal stå i samme posisjon som jeg gjør på bildet over. Knekke albuleddet slik at underarmen peker rett ned før du pusher den opp igjen til strak arm. Overarmen skal være i samme posisjon hele tiden.

Bare kjenn hvordan den brenner i triceps! Gud, så deilig!

Legg igjen en kommentar