Like barn leker best!

B Y G G E K L O S S E R

Plutselig var fredagskvelden kommet, og det er på tide å trekke seg tilbake i sofakroken med et deilig pledd og Tid For Hjem på tv-skjermen. Det er helt klart mitt nye favorittprogram, og det står derfor på serieopptak slik at jeg kan se noen episoder når jeg har tid til det. Noen av dem ser jeg gjerne flere ganger også – det er jo så inspirerende, gøy og ikke minst lærerikt!


Uansett, i dag har det vært full rulle hele dagen, og jeg har først satt meg ned nå. Jeg startet helgen med en skikkelig god beinøkt sammen med min kjære treningspartner! Vi fikk utfordret og presset hverandre i flere av øvelsene – absolutt noe av det kjekkeste med å trene sammen med andre.

Etter det var det helgevasken som sto for tur. Sammen ryddet og vasket Christopher og jeg huset klart til helgen. Vi kjørte så ut for å kjøpe inn noen kroker til taklampene over spisebordet. Jeg gleder meg sånn til å vise dere hvilke vi har gått for, men jeg skal prøve å vente til vi er litt nærmere ferdig før jeg gjør det!

Mini ble hentet i barnehagen, og vi fikk besøk av ene onkelen til Dennis. Like etter at han gikk skulle minsten legges, og nå sitter jeg her helt utmattet etter en lang dag! Derfor skal det blir skikkelig deilig å se en episode og to av Tid For Hjem før jeg trekker meg tilbake på syrommet og tryller frem litt magi. Har noen spennende prosjekter på gang der inne som jeg gleder meg til å vise dere.

Var ikke bildene her søte forresten? Dennis og ollepappaen hans som tålmodig bygde høye tårn av byggeklosser!

2 kommentarer om “Like barn leker best!”

  1. Anonym: Jeg synes ikke jeg bidrar til økt kroppspress, men heller fremmer treningsglede. Jeg har tross alt delt bilder av kroppen min helt fra fire dager etter fødsel og frem til nå; med en forskjell på 36 kilo. Og det har jeg gjort for å gi inspirasjon til andre som ønsker en sunnere og sterkere kropp. Jeg ønsker å vise at alt er mulig så lenge man fokuserer på det og jobber hardt. Målet mitt er ikke at alle skal bli «tynne», men at alle skal bli fornøyd med den kroppen de lever med.

Legg igjen en kommentar