Life hack: tidenes beste interiørtips!

Jeg regner med jeg ikke er alene om å hate fjernkontrollene som ligger og slenger. Man har gjerne en til tv-en, en til dekoderen, en til apple boks og kanskje til fjernstyrte lys som vi har? Uansett, det blir fort mange, og det ser nok så rotete ut å ha dem på bordet, sofaen eller andre steder, for ikke å snakke om at de forsvinner før du vet ordet av det.

Hvor ofte har du ikke måttet lete i en evighet før du finner fjernkontrollen under sofaputen, på kjøkkenet eller kanskje til og med i kjøleskapet som jeg opplevde en gang da jeg var gravid og tydeligvis veldig forvirret ?

Nå vil jeg derfor dele tidenes tips som er en genial løsning på problemet! Man slipper at det ser rotete ut, og man vet alltid hvor alle fjernkontollene er. Det eneste du trenger å gjøre er å kjøpe borrelås med lim! Vi kjøpte på clas ohlsson; 3 meter til en hundrelapp! Deretter festet vi den ene siden av borrelåsen på fjernkontrollen (husk å ikke dekke åpning til batterier og lignende), og så festet vi tre lange strimler av motsatt ende under sofabordet på tvers.

På den måten er det enkelt å feste fjernkontrollene, for uansett hvordan du setter dem henger de fast. Du vet alltid hvor de er og slipper at de ligger over alt!

Tidenes life hack!

En kommentar om “Life hack: tidenes beste interiørtips!”

Legg igjen en kommentar