LCHF: slik lager du perfekte sellerirotfries!

Når man spiser lavkarbo er det fort gjort å kjøre seg litt fast på tilbehøret til middagsrettene. Det kan gjerne gå mye i de samme grønnsakene. Noen som kjenner seg igjen? Uansett om du gjør det eller ei; her er oppskriften på skikkelig gode sellerirotfries som er en perfekt erstatter for den elskede pommes frites’en for høykarberne.

Slik lager du perfekte sellerirot

Start med å skjære vekk det ytterste laget (skallet) på selleriroten, og skjær den så i strimler. Deretter har du litt (ikke for mye) smør i stekepanna, ha sellerirotstengene oppi og stek dem på middelsvarme til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper og server!

Jeg hadde sellerirotfries til middag i dag, sammen med to miniburgere. Oppskriften på hamburgerbrødene og dressingen finner du forresten HER.

Legg igjen en kommentar