Jeg har en spennende tid foran meg!

For en innholdsrik dag! Jeg startet den med å levere minstemann i barnehagen før jeg kjørte direkte på trening. For så å dra på kurs! Vil gjerne fortelle dere mer om akkurat dét en av dagene. Timene fløy avgårde, jeg lærte en hel del og gleder meg til tiden fremover. Da kurset var ferdig dro Christopher og jeg rett på butikken for å handle, for så å hente Dennis i barnehagen. Middagen ble laget i det samme vi kom inn dørene hjemme, og nå ligger jeg langstrakt ut på sofaen. Utslitt etter en lang dag allerede, selv om det enda er en del timer igjen av den.

Planen for kveldstimene er å sy, høre lydbok og så legge meg tidlig. I morgen begynner nemlig kurset klokken 9, så da må jeg få trent før jeg leverer Dennis i barnehagen. Herlighet for et kjør det blir fremover! Er nødt til å snike meg ut av huset før de to andre våkner, fullføre ei god treningsøkt og komme meg hjem igjen akkurat tidsnok til å klargjøre Dennis for barnehagen.

Dette blir spennende!

2 kommentarer om “Jeg har en spennende tid foran meg!”

Legg igjen en kommentar