I treningsbagen min…

reklame // tights.no & proteinfabrikken

Jeg synes alltid det er så spennende å se hva andre har med seg i treningsbagen sin, men kom plutselig på at jeg ikke har vist dere hva som befinner seg i min enda. Det vil jeg derfor gjøre nå! Det er en god blanding av pre workout og treningsutstyr, men samtidig ikke mer enn nødvendig. Det eneste jeg mangler på bildene her er kamera mitt, for det har jeg alltid med i treningsbagen. Man vet aldri når man plutselig finner ut at man vil makse, og da er det gøy å få det på film!

I treningsbagen min

Pre workout

Her har jeg litt ulike typer alt etter om jeg planlegger ei hard eller rolig økt. Futt! (kan kjøpes HER, koden 7TJAT gir deg 50,- avslag) bruker jeg på de rolige øktene da den smaker godt og gir et lite ekstra energikick. Mens Kapow (kan kjøpes HER, rabattkoden gjelder her også. 7TJAT for 50,- avslag) og Pure Attack blir brukt på harde økter da de gir en skikkelig boost av energi, og man får en følelse av at hele kroppen kribler. Den siste lille posen der har jeg faktisk ikke smakt enda, men det tenker jeg å gjøre ganske snart.

Treningsdagbok

Tro det eller ei, men helt fra jeg begynte å trene vektløfting som 10 åring har jeg notert ned hver eneste øvelse, hvert eneste sett og hver eneste repitisjon i treningsdagbok! Jeg har mistet tellingen på hvor mange jeg har skrevet ut nå, men jeg tipper det er en plass mellom 7-10. For det første er det blitt en liten avhengighet, men jeg elsker også å bla tilbake i boken for å sjekke fremgang og kanskje hvordan jeg trente i de gode periodene når jeg står litt fast. Kunne ikke klart meg uten! Samme bok som jeg bruker kan kjøpes HER.

Shaker

Shakeren min brukes først til pre workout, og så til vann under resten av treningsøkten. Jeg bytter mellom flere forskjellige, så den på bildet er kun et eksempel og den som blir brukt akkurat nå. Favoritten er uten tvil DENNE.

Øreplugger

Øverst på ønskelisten står trådløse øreplugger med bluetooth – uten tvil! Likevel er det disse jeg bruker nå. Jeg hører omtrent aldri på musikk når jeg trener, da vi har musikk på høytalerne i gymmet som er mer enn godt nok for meg. Men når jeg trener kardio er jeg veldig glad i å se gjennom instastoryes, youtubevideoer eller bare høre på lydbok. Så da blir disse flittig brukt! Spesielt nå som det bare kommer til å bli mer og mer kardio fremover satser jeg på at jeg snart får ut fingeren og kjøper drømmeørepluggene!

Griper(e)

Ja, jeg har på mystisk vis klart å miste den ene! Hvordan går det an, tenker du kanskje? Men det lurer jeg på også. Heldigvis henger det én griper på gymmet også, haha. Så foreløbig pleier jeg å låne den (sammen med min egen) på de tyngste settene, men jeg skal helt klart kjøpe et nytt par snart. Jeg har forresten vært strålende fornøyde med DISSE fra Better Bodies, og kommer nok til å gå for de neste gang også.

Fitnessball

Kan kjøpes HER (rabattkoden 7TJAT gir 50,- avslag). Jeg har nettopp fått min, og ikke rukket å teste den ut enda. Men denne skal være veldig bra for såre og vonde muskler! Eller som oppvarming før økten om du ønsker ekstra god kontakt i en spesiell muskelgruppe.

Hva har du i treningsbagen din?

Legg igjen en kommentar