Formoppdatering: oktober 2018

september 2018 – oktober 2018

Ny måned og ny formoppdatering! Jeg var veldig spent på denne her på forhånd ettersom det først er nå jeg har begynt å trene for fullt. Tidligere har det vært litt av og på, og mest for gøy inni mellom, mens den siste måneden har jeg virkelig pushet meg selv, prøvd nye øvelser og gitt alt for å få så stor fremgang som mulig.

Da må det vel være lov å si at det er en smule demotiverende at vekta står stille..? ? Når det er sagt er jeg fullt klar over at vekten bare er et tall og at det er mye som spiller inn. Forhåpentligvis har jeg likevel gått ned i fettprosent, men samtidig opp i muskelmasse. Jeg har tross alt økt i styrke i mange av øvelsene. Det er jeg fornøyd med!

september 2018 – oktober 2018

Når det er sagt synes jeg også jeg kan skimte noen små forskjeller. Lårene er vel de jeg ser det best på. Musklene har blitt en smule mer markert! Hurra. Ellers synes jeg puppene har blitt litt mindre, ansiktet smalere og «hakepartiet» strammere. Haha, siste der er så rar! Men så på bildene tatt fra siden, på dobbelthake-området.

Jeg synes også rumpa har løfta seg litt, men er usikker på om det skyldes muskelmasse eller om det bare er fordi jeg ubevisst strammer den mer på oktoberbildet.

september 2018 – oktober 2018

Noen som ser andre forandringer? 

Legg igjen en kommentar