En ny favorittøvelse for ryggen!

Her en dagen etter morgenkardioen prøvde jeg meg på en ny ryggøvelse. Jeg har trent foroverlent roing med fristang tidligere, men aldri med dette apparatet. Kanskje er det også slik det faktisk skal brukes? Ikke vet jeg. Har alltid trodd det var en variant av markløft man skulle bruke det til, men underveis i kardioen kom jeg til å undre meg over andre måter å bruke apparatet på.

Da jeg egentlig var ferdig kunne jeg derfor ikke dy meg, og testet det ut. Øvelsen var overraskende god, og er herved blitt en del av mitt faste ryggprogram fremover!

Jeg burde kanskje filmet hvordan jeg utførte bevegelsen, men det gjorde jeg dessverre ikke. I stedet får jeg prøve å forklare kort; stå fremoverbøyd med håndflatene vendt bort fra deg, og armene hengende ned under deg. Bruk så ryggmusklene til å dra stangen opp mot navlen, og slipp den så sakte ned igjen. Gjenta bevegelsen!

Ellers legger dere kanskje merke til mobilvesken min, haha! Jeg pleier vanligvis ikke å høre på egen musikk når jeg trener, men akkurat under kardioen som tar en stund liker jeg å høre på lydbok. Dette er riktignok ingen problem ettersom mobilen enkelt kan legges på elipsen, møllen eller stairmasteren. Når jeg derimot skulle ta noen sett med denne ryggøvelsen etterpå måtte jeg ty til kreativiteten for å holde mobilen på plass uten hendene. 😂👌

Fungerte overraskende fint!

2 kommentarer om “En ny favorittøvelse for ryggen!”

  1. Hvorfor trener du på akkurat Uno? Synes stedet ser litt… slitt ut? Og så er det aldri noen der?

  2. Hanna: Det er absolutt ikke slitt, men skikkelig old-school, noe jeg elsker!! Godt, gammeldags gym som likevel har godt utvalg og apparater i topp kvalitet. Når det kommer til del to elsker jeg også dette; at det ikke er overflod av folk! Trener man utenom åpningstidene møter man kanskje på 3-4 andre, og det er DEILIG. Trener du i åpningstiden er det litt «verre», men absolutt ikke for mye folk da heller. 😁

Legg igjen en kommentar