En mammaklem er det beste som finnes!

En mammaklem.

Så trygg, varm og god. Alltid tilgjengelig og den hjelper for det meste.

Følelsen jeg får når lilleskatt løper mot meg mens han roper «maaaammma, mamma, mamma» i det han får øye på bilen min når den svinger inn på parkeringsplassen utenfor barnehagen er magisk. De korte bena som løper bortover asfalten samtidig som jeg med mine litt lengre møter han på halvveien. Øynene som gnistrer av lykke og armene som låser seg rundt meg i det vi krasjer inn i hverandre.

Ah, den følelsen!

Den kan ikke beskrives med ord. Hvis jeg likevel skal prøve velger jeg å bruke ord som ro, lykke, takknemlig, glede, stolthet og følelsen av å være verdens beste mamma for akkurat min sønn. Det er en bekreftelse på at jeg gjør jobben min godt nok. Men samtidig også en bekreftelse på at han er trygg og lykkelig.

Mammaklemmen ❤️ Dagens høydepunkt!

Legg igjen en kommentar