En av de største dagene i Dennis sitt liv!

 

Lurer dere på hva i alle dager vi driver på med nå? Vel, gårdsplassen vår skal bli større, og hagen ørlite mindre. Vi lager nemlig til enda en parkeringsplass. Dette er så spennende! Spesielt for minstemann i hus som fulgte fascinert og opprømt med på gravemaskinen fra den kom rullende inn i gårdsplassen vår til jeg måtte bære han med meg i seng for å ta duppen sin. Haha, jeg var ikke den mest populære mammaen da, for å si det sånn.

Til slutt fikk jeg han likevel i seng, og nå sover han garantert godt mens han drømmer om gravemaskinen og det store han opplevde bare noen minutter tidligere. Da han satt på kanten på trappa utenfor gikk smilet nesten rundt, og han utbrøt «oooi, ooiii, oooiii» samtidig som han pekte på gravemaskinen etterfulgt av herming etter motorduren «øhn, øøøhn, øhn».

En av de største dagene i minsten sitt liv, fra hans perspektiv, garantert!

♥︎ små gleder ♥︎

Legg igjen en kommentar