Disse bøkene bør du lese!

Reklame // Storytel

Jeg har som dere allerede vet fått helt dilla på å lese bøker. Det vil si lydbøker. Nærmere bestemt; høre lydbøker. På den måten får jeg utnyttet tiden min på best mulig måte. Jeg har alltid vært glad i å lese bøker, men nå når jeg har så mange baller i luften rekker jeg det rett og slett ikke. Ikke uten å gjøre andre ting samtidig, som nå, ved å bruke lydbøker i stedet for vanlige bøker.

Storytel har jeg tipset dere om før! Min store favorittapp ♥︎ Jeg har fått en link som du kan klikke på for å få tilgang til alle Storytel sine lydbøker helt gratis i 14 dager 😊 Klikk deg inn HER for å registrere deg, men husk å si opp abonnementet innen 14 dager, slik at du ikke blir belastet. 😊


Jeg leser mye forskjellig, men alt går i perioder. Akkurat nå for eksempel er jeg inne i en periode der jeg leser bøker som gir meg noe. Eller, de gir meg masse! Selvutviklingsbøker. Bøker du husker, lærer av og som gjør deg til en bedre versjon av deg selv. Hvem digger ikke det? Jeg har alltid vært skeptisk til denne typen bøker, da det virker mye morsommere å drømme seg bort i en kjærlighetsroman. Men fra det øyeblikket jeg først bestemte meg for å prøve en av disse bøkene har jeg aldri sett meg tilbake. Utrolig lærerikt!

Under ser dere mine tre favoritter akkurat nå:

Modig av Svein Harald Røine

Denne liker jeg veldig godt. Jeg trodde ikke jeg kom til å kjenne meg så veldig igjen ettersom boken er skrevet av en middelaldrende mann, men jaggu får han oppmerksomheten til leserne uansett kjønn og alder. Dette er en bok man sliter med å legge fra seg. Her får du mange gode historier og spørsmål som får en til å tenker over sitt eget liv og egne valg på en helt ny måte.

Og ikke minst lærer du deg å bli modig! Du lærer hvordan du får utnyttet ditt fulle potensiale med å gi litt mer faen. Finn frem hverdagsmotet, stol på deg selv og lytt til boken med hevet hode.

Tenk deg at hver dag i livet er representert av en Post-it lapp. Fra vugge til grav har du kanskje 30 000 Post-it lapper til rådighet. Hver dag rives en lapp av. Den kommer aldri tilbake. Er du fornøyd med hva det sto på lappen? Eller drømmer du om at det skulle stå noe annet? Kan du gjøre noe med det? Dette var spørsmål Svein Harald Røine tumlet med da han plutselig ble arbeidsledig. Han innså at den nye situasjonen bød på en gyllen mulighet til å finne ut hva han ønsket å forandre i livet sitt, både jobbmessig og privat. Sammen med en dyktig coach, startet han en ferd med mange overraskende utfordringer der han måtte bevege seg ut av komfortsonen. Svein Harald Røine vil hjelpe folk til å bli modigere i hverdagen, på jobb, hjemme, i fritiden, i store og små spørsmål. Først gjennom å være modig er det mulig å trosse frykten, skape endringer og nå nye mål.


Mindfullness – ditt ubrukte potensiale av Linn Stokke

Guidede øvelser i mindfulness av og med Linn Stokke basert på hennes egen praksis og erfaring gjennom mange år. Hensikten er å inspirere deg til å oppdage at du kan gjøre stressmestring til en naturlig del av hverdagen og at du kan oppleve indre fred uansett livsomstendigheter.


The golden year – ta makten over livet ditt av Hannah Widell og Amanda Schulman

Føler du deg litt ute og kjører? Er du på et dårlig sted i livet? Feil jobb? Mye rot i hjemmet, dårlige venner eller et usunt forhold? Denne boken tar deg gjennom alle problemstillinger og gir deg det ekstra puffet for å gjøre noe med eget liv. Du er selv ansvarlig for det! Her deler forfatterne egne historier samtidig som de gir gode råd og erfaringer fra dem. Dette gjør boken veldig personlige samtidig som man får gode råd og tips. Verdt å lese om du ønsker et bedre, sunnere, lykkelige og ryddigere liv.

The Golden Year er en håndbok i hvordan ta makten over sitt eget liv. Det handler om hvordan skape et helt liv med bevisste valg, og boken viser vei og inspirerer leserne til å komme videre i livet. Ideen til boken fikk forfatterne da de selv trengte å rydde opp i egne liv og delte sine erfaringer med lytterne på podcasten sin, Fredagspodden. For forfatterne – som for leserne – handler det om hvordan kvitte seg med det som er dårlig i livet og gjøre resten av livet så bra som mulig. For man lever jo bare en gang! Blant spørsmålene forfatterne tar opp er: Når er tiden inne for å forlate ektemannen? Eller få maksimalt ut av et forhold? Hvordan finne balanse i livet, hvordan ha mot til å gi blaffen i carpe diem, hvordan finne sine beste venner og hvordan takle demonene på jobben. De svenske søstrene Hanna Widell & Amanda Schulman driver produksjonsselskapet Perfect Day Media og den populære Fredagspodden, som har 300 000 lyttere hver uke og er størst i Norden.


Har du lest noen av disse bøkene? Eller kanskje du har andre i samme sjanger å anbefale?

Legg igjen en kommentar