Dette visste du ikke om meg!

kjole HER ⎮ jakke fra cubus ⎮ strømpebukse fra cubus

Nok en uke på kurs er over, og jeg sitter enda en gang igjen med en skikkelig god-følelse. Jeg delte mye om opplevelsene og følelsene jeg satt igjen med helt i starten av kurset, men ikke like mye nå i slutten. Tenkte derfor at jeg skulle komme med en liten oppdatering nå som vi er litt over halvveis. Jeg har nå kommet veldig langt i prosessen og lærer stadig nye ting – både om meg selv, mine ønsker og hvor jeg ønsker å dra i denne verden. Jeg har klarer mål for fremtiden og gode verktøy for å takle de utfordringene jeg vet kommer.

Jeg kunne skrevet om hvor fornøyd jeg er i en liten evighet, men akkurat nå har jeg gjester på besøk. Halloweenfesten vår feires i kveld, og i skrivende stund ligger jeg inne på soverommet for å klare og konsentrere meg om skrivingen. En liten fun fact! Jeg må alltid gjemme meg bort når jeg skal skrive gode innlegg, for om det er mye lyd, støy eller prating rundt meg går det helt i surr og jeg får ikke ned et eneste ord. I alle fall ikke gode, sammensatte setninger.

Haha! Håper jeg ikke er alene om akkurat dette..? 😅 Uansett! Nå må jeg ut til gjestene igjen, så skal jeg dele litt fra festen i morgen.

Legg igjen en kommentar