Dette spiser jeg i løpet av en dag #15

For en fantastisk matdag! I dag har jeg testet ut noe helt nytt, og jeg gleder meg til å dele full oppskrift med dere allerede nå på torsdag. Da skal jeg også fortelle dere mer om denne deilige spagettien og hvor den kan kjøpes!

dette har jeg spist i dag

Før trening

Akkurat klokken 8.40 i dag morges shottet jeg denne fantastisk gode pre workouten. Den smaker som sterk saft, men virker enda bedre! Etter 15-20 minutter kjenner du det krible under huden og det gir deg en ubeskrivelig energi som hjelper deg til å prestere best mulig. Kan kjøpes HER, og du får som vanlig 50 kroner avslag med koden 7TJAT.

Etter trening

Denne porsjonen med stekt kål, rødløk, brokkoli og kjøttdeig sto i kjøleskapet fra dagen i forveien. Stekte grønnsaker sammen med noe kjøtt er virkelig undervurdert. Så enkelt å lage, god næring og ikke minst deilig smak. Spesielt sammen med guacamole og en dash creme fraiche som jeg hadde til. Dette spiste jeg i 11 tiden, etter treningsøkten.

Middag

Klokken 17 var familiemiddagen servert. Disse deilige lavkarbonudlene/-spagettien til meg og minsten, sammen med kjøttdeig i hjemmelaget tomatsaus. Herregud, det var godt! Gleder meg til å dele full oppskrift nå på torsdag.

Denne porsjonen sitter enda godt i magen, og nå er jeg på vei inn på syrommet for å produsere litt nye produkter! Har blant annet en utrolig fin fleecedress og en søt pysjamas rett rundt hjørnet.

Hvordan ser en typisk matdag ut for deg?

2 kommentarer om “Dette spiser jeg i løpet av en dag #15”

  1. Er det «farlig» for meg som spiser vanlig mat å spise lavkarbo måltider? Altså,mye av maten du viser ser fristende og god ut og vil gjerne prøve, men ønsker ikke å gå over på et lavkarbokosthold. Er dermed redd for hvordan kroppen vil reagere om jeg spiser «vanlig» mat + lavkarbo måltider som inneholder såpass med fett? Håper du skjønner hva jeg vil fram til hahah

  2. Kamilla: Hei på deg! Dette spørsmålet har jeg fått en del ganger, og nei, det er absolutt ikke «farlig». Så lengde det er et måltid her og der, og ikke fast et hver dag vil det nok ikke ha særlig påvirkning på kroppen. Hvis du i tillegg kutter litt smør der det ikke er nødvendig og erstatter de fete produktene med lettvarianter (for eksempel sæterrømme med drømmelett, fløte med melk etc) vil det ikke være noe annerledes enn «vanlig» mat. Lavkarbo er tross alt helt vanlig, ren mat, men med ekstra fett og uten karbo. ? Lykke til med matlagingen – håper du finner noe du liker!

Legg igjen en kommentar