Dette blir en spennende høst!

H.Ø.S.T.E.N

Herlighet, som jeg elsker høsten! Kanskje fordi jeg har bursdag da, og jeg virkelig elsker å ha bursdag… Men kanskje også fordi synet av uendelig mange forskjellige nyanser av varme farger på trærne inspirerer meg. Sammen med mørke kvelder, regndråper på ruten, levende lys, varm kakao med fløte og ullpledd i sofaen.

Høsten er fin, enkelt og greit.

Akkurat denne høsten blir veldig annerledes for meg. Som jeg nevnte kort i går deltar jeg på et kurs for tiden. Et lærerikt og givende kurs som kommer til å gi meg spennende jobbmuligheter! Jeg har kun fått en liten forsmak disse to første dagene, men ettersom det varer i hele 5 uker kan man trygt si at denne høsten blir hektisk, spennende og utrolig lærerik.

Ellers kan jeg heller ikke klage på arbeidsplassen min i disse ukene. Dere som følger meg på instagram, linntheresedagsland, har nok allerede sett den sinnsykt utsikten jeg nyter hver eneste dag. Om ikke ser du det på instastory!

Legg igjen en kommentar