Det skjer mye dere ikke vet!

God morgen og god mandag!

Planen var i utgangspunktet å få trent før kurs i dag, men ettersom lilleskatt var litt urolig i går kveld. Naturligvis, etter litt (les: mye) kakespising i selskap til tippoldemor. 😅 Valgte jeg heller å drøye morgenen så lenge som mulig. Snille mormoren til Dennis skal derfor ta han med seg hjem i ettermiddag så får jeg trent direkte etter at jeg er ferdig. Hjelpsomme besteforeldre er gull verdt!


Ellers er planen for dagen å få skrudd opp lampene over spisebordet og koble taklampen i gangen. Christopher skal på jobb, så jeg satser på at Dennis leker fint med duplo’en sin i mellomtiden. Før jeg skal sy i kveld! Nettbutikken har kanskje virket litt rolig de siste ukene, men jeg jobber på altså. Det skjer mye i kulissene som dere snart skal få se resultatet av.

reklame // tights.no

Helt til slutt vil jeg gjerne minne dere på denne tightsen jeg tipset om i forrige uke! Eller, rumpe-tightsen som den også blir kalt ettersom den fremhever rumpas runde form. Du får 50 kroner avslag på alle tightsene med koden 7TJAT HER.

En kommentar om “Det skjer mye dere ikke vet!”

  1. Hvordan vet du at du spiser nok kcal når du spiser lavkarbo? Jeg tenker siden du spiser så få måltider 🙂 de anbefaler vel at en ikke skal ligge alt for lavt fra daglig bruk av energi?

Legg igjen en kommentar