Hvordan i helvette går det an?

I går fikk jeg et spørsmål som lyder som følger:

Hvordan i helvette klarer du å bli uplanlagt (regner med det var det denne gang også) gravid i fitnessoppkjøringen TO ganger!? Bruker dere ikke prevensjon? Det kan da vel ikke være så vanskelig.

Jeg skjønner at det kan være lett å tenke dette når man ser alt utenfra, men det er et par viktige punkter du ikke har fått med deg. For det første; forrige gang jeg var gravid hadde vi til en viss grad planlagt det. Det vil si; vi brukte ikke beskyttelse og prøvde å få barn, men ettersom tiden gikk og jeg aldri ble gravid begynte vi å miste håpet. Vi tenkte at vi sikkert ikke kunne bli gravide, og på fritiden begynte jeg med fitness for å få noe annet enn bare skuffelsen hver gang menstruasjonen kom å tenke på.

Derfor kom det som et sjokk for meg da jeg ble gravid 3-4 måneder før konkurransen, men samtidig var det planlagt og sårt ønsket hele tiden. Å få barn var plan A, men så holdt jeg på med fitnessen i mellomtiden.

Når det kommer til denne gang var alt veldig annerledes. Vi hadde ikke et ønske om å få flere barn enda, vi brukte prevensjon og jeg satset alt mot fitnessen. På et eller annet vis ble likevel dette barnet skapt. Skal man kalle det skjebnen? Vi ble totalt lamslått og fant det heller ikke ut før det hadde gått en liten stund, nettopp fordi det var så utenkelig at det kunne skje.

Jeg skal riktignok fortelle dere alt om hvordan vi fant det ut og hva som skjedde i ukene etter i egne innlegg.

Kort oppsummert; første gang var planlagt, andre gang var det ikke. Vi brukte prevensjon denne gang, men det er noen få som likevel blir gravide, og vi er vist en av dem.

4 kommentarer om “Hvordan i helvette går det an?”

  1. Jeg ble gravid med prevensjon med første, nå andre gang var det planlagt. Så er mange som blir gravide med prevensjon 🙂

  2. Synes det er veldig ugreit av folk å sende deg slike kommentarer. Ditt liv. Dine valg. Dine prioriteringer. Du er flink 🙂 stå på videre 🙂 har du forresten noen tips for en som har lyst å bli flinkere å sy?

  3. Wow,for en melding å sende noen da uansett hvem!
    Kan ikke folk være glad på deres vegne kan de vell la vær å kommentere!Lykke til med svangerskapet:)

  4. Men det er en ting jeg ikke skjønner? Kan vær jeg har lest feil eller blandet deg ned noen andre. Men skrev ikke du et innlegg hvor dere ikke brukte prevensjon? At dere unngikk samleie de dagene det var størst sannsynlighet osv 🤔

    Men men, egentlig så er ikke dette så viktig! 😅 Jeg vil bare si gratulerer så mye, og jeg håper du får et flotte svangerskap. Og at alt går bra med kommende lillesøster eller lillebror! ❤️ Dette er jo ikke noe annet enn positivt! Og kjempe stort for dere alle sammen! 😍

Legg igjen en kommentar