Den viktigste hemmeligheten for å gå ned i vekt!

La oss snakke litt om hva som skal til for å gå ned i vekt! Under her deler jeg mitt aller, aller beste og viktigste tips! Både når det gjelder vektnedgang men også alle andre mål og ønsker du gjerne vil oppnå. I tillegg vil jeg gjerne dele disse bildene underveis for å gi en ekstra inspirasjon og motivasjon om du trenger det! Mellom bildene skiller det nemlig hele 36 kilo og 1.5 år. Hemmeligheten? Les videre.

 Jeg har skrevet flere tips tidligere når det gjelder akkurat dette. Nettopp fordi det er så mange som sliter med å oppnå en sunn og sterk kropp de er fornøyd med. Alle de tidligere tipsene er gode, men her kommer det som er avgjørende!

FOKUSET!

Det er sinnsykt viktig å ha fokus på hva du skal gjøre, hva du kan spise, hva som er målet. Fremfor hva du ikke kan spise, hva du absolutt ikke må gjøre og hva du må unngå.

For å ta et eksempel. ALDRI sett deg et mål som «jeg skal ikke spise mer godteri». Hjernen vår er faktisk så enkel at den filtrer bort ordet ikke i en slik setning, og fokuset blir på «spise mer godteri». Det høres kanskje rart ut, men hvis du sier høyt til deg selv «Jeg skal ikke spise mer godteri» 10 ganger som en test (og JA, du må si det høyt, ikke bare tenk det).

Hva hender? Du vekke liv i minner om gode godteriopplevelser, du får lyst på godteri og du produserer kanskje også mer sikkel i munnen?

Vel, prøv nå å si «Jeg skal spise friske, saftige grønnsaker og mørt kjøtt med deilig krydder» høyt 10 ganger.

Er det ikke rart? Det funker! Fokuset nå blir på de friske grønnsakene, kjøttet og den skikkelige maten fremfor godteriet. Derfor er det så viktig og alltid sette deg mål som fokuserer på hva du vil oppnå og ikke hva du vil unngå! Heng gjerne opp en plakat på kjøkkenet der du minner deg på at du vil spise friske grønnsaker, mørt kjøtt, smakfulle smoothies og søte bær. På den måten passer du på at hjernen omstiller seg til å alltid se fremover mot målet. Ha fokus på dét!

Den dagen du klarer det kommer du til å innse at du klarer mye mer enn før. Målene du setter deg blir oppfylt, du klarer å gjøre en forandring og du kommer til å lykkes! Jeg lover deg. Så enkelt er det! Alltid fortell deg selv (og andre) hva de skal gjøre istedenfor hva de ikke skal gjøre!

6 kommentarer om “Den viktigste hemmeligheten for å gå ned i vekt!”

  1. Ser du har fått mye bedre holdning i kroppen å! Hvordan har du fått det? Prøver nemlig å få til dette selv xD o:)

  2. Anonym: Godt spørsmål! Det er vel bare en «bivirkning» av en sunnere og lykkeligere kropp vil jeg tro. Tidligere var jeg flau over kroppen, mens nå er jeg stolt. Hm, ikke sikker, men det er det eneste svaret jeg kan komme på. For det er nemlig ikke noe jeg bevisst har fokusert på.

  3. Den viktigste tingen er vel å spise mindre enn man forbrenner, haha. Ligge i underskudd over tid.

  4. Sykt bra resultater du har fått! Kjempe bra jobba 🙂 Men jeg bare lurer på en ting, hvorfor har du sluttet å skrive vekten din nå på de siste formoppdateringene? Husket du gjorde det før 🙂

Legg igjen en kommentar