VLOGG ⎮ jentetur på IKEA

Dagen i går ble laaaang. Faktisk så lang at jeg aldri rakk å oppdatere dere etter at vi kom hjem igjen, noe som egentlig var planen. Da jeg entret stuen i 17 tiden var jeg derimot heeelt ferdig, og det aller siste av energi ble brukt på kvalitetstid med min lille før han skulle legges for kvelden. Etter at Dennis var i seng sluknet jeg overraskende nok på sofaen selv også i et par timer. Jeg som faktisk ALDRI sover verken på dagen eller sofaen. Jeg HATER det, og det skjer kun en gang i skuddåret, men da på formiddagen dersom vi har vært i gjennom ei natt med veeeldig lite søvn.

Dere kan derfor tro jeg var desorientert da jeg våknet i 21 tiden og verken skjønte hvor jeg var eller hvordan jeg hadde kommet meg dit. Jeg brukte litt tid på å våkne skikkelig, lage meg middag og så til slutt legge inn bilder og videoklipp fra dagen som gikk. Da jeg omsider var ferdig med å gå gjennom dem var klokken så mye at jeg egentlig bare burde lagt meg igjen.

Det gjorde jeg riktignok ikke, men det ble heller ingen ny oppdatering her inne. Nå derimot! Energien er på topp igjen etter ei god natts søvn, og jeg vil gjerne kicke i gang søndagen med å dele denne glade videoen med dere. Vi har det så gøy vi tre, når vi drar på slike turer som dette, og det gjør meg bare ekstra glad for at vi er så flinke til å tilbringe kvalitetstid sammen. Snurr film så skjønner du hva jeg mener!

Hele videoen er filmet med DETTE kamera.

En helt fantastisk dag sammen med mine to favorittdamer i hele verden!

2 kommentarer om “VLOGG ⎮ jentetur på IKEA”

Legg igjen en kommentar