Ute for første gang på en uke!

reklame for egen nettbutikk

For første gang på nesten en uke har vi endelig fått luftet oss litt. For utenom et par raske turer på butikken, og da gjerne kun en av oss mens den andre var hjemme med minsten, en tur på foreldremøte i går og et besøk hos legen har vi faktisk vært inne hele denne uken. Nå som pencilinkuren begynner å fungere og Dennis sakte men sikkert blir bedre bestemte vi oss derfor for å lufte hodene litt.

Vi kledde på oss deilige og varme høstklær og kjørte ned til den fineste parken i byen! Her er det alltid masse duer, og Dennis har en enorm kjærlighet for fugler. Vi tenkte derfor dette ville være midt i blinken som en liten oppmuntring etter sykdommen de siste dagene.

Vi gjettet riktig! Å se på duene var den perfekt formiddagsaktivitet denne fredagen, og Dennis storkoste seg. Dette skal vi helt klart gjøre igjen ganske snart! For anledningen fikk han også bruke ull luen jeg har sydd til han (du kan bestille lik HER) og ikke minst den nye, nydelige ullgenseren som oldemoren hans har strikket!

♥︎ kvalitetstid med familien min♥︎

5 kommentarer om “Ute for første gang på en uke!”

  1. Kjempe fint? Personlig syns jeg gulvtepper gjør alt mye lunere, men liker godt når teppene er ensfargede og gjerne like om man har flere i samme rom. Hadde vært kjempe fint med et firkantet ved sofaen og et rundt et hvor Dennis har rutsjebanen? De har noen fine på IKEA i flere farger, har dem selv i en nydelig eucaluptus farge.

  2. Hei! Jeg har spurt flere ganger her om syingen din og hvordan du syr med stretchy stoffer på symaskin, jeg får det bare ikke til så fint som du! ? jeg klarer tights for eksempel, men så snart jeg skal sy en body og skal sy på båndet rundt åpningen nederst så går det galt, det strekker seg noe så innmari og lurer på hvordan du får det til? Jeg justerer trykkfoten og unngår å la stoffet strekke seg når jeg syr. Jeg vil anbefale deg å se etter dual feed syfot forresten… får selv ikke tak i det til min symaskin, men ser at det har gitt veldig bra resultater for mange ?

  3. Frida: Oi, det har jeg gått glipp av! Flott du spør igjen ? Det å sy kantbånd på for eksempel body er noe jeg selv også hater! Det er så vanskelig og krever som regel mye prøving og feiling før man får det til. Har du kantbåndsapparat? Om ikke anbefaler jeg det – du får kjøpt billig på wish som du fester med skoletyggis eller teip!

    Ellers har jeg funnet ut at jeg får det fineste om jeg syr med sikksakk-søm i stedet for falsk overlock, har forholdsvis lang stinglengde og lavt trykk på foten (symaskinfoten altså, ikke din egen fot ? )! Jeg tar også kantbåndet utav den spiralen på kantbåndsapparatet og passer hele tiden på at kantbåndet ligger løst før det går inn i apparatet for at det ikke skal stramme for mye. Håper det kan være til hjelp og masse lykke til ? Og tusen takk for tips selv også! Det skal jeg sjekke ut.

Legg igjen en kommentar