Ukens spørsmål #83

Gleder meg til oppskrift! Hvor har du kjøpt sukkerfri nonstop?

De kjøpte jeg på tights.no HER, og hvis du bruker rabattkoden 7TJAT får du 50 kroner rabatt ved kjøp av 3 eller flere pakker. Ellers har jeg delt oppskriften på kaken HER. Den smaker bare helt fantastisk!

Er et fint bord, men får dessverre merker/ringer utrolig fort.. Mitt ser dessverre ikke ut etter et par år uforsiktighet med kaffekopper osv. Så mitt råd er å bruke brikker under glass og være forsiktig med varme ting direkte på overflaten ?

Tusen takk for tips, men nå har det seg faktisk slik at Jysk har forbedret kvaliteten ettersom de fikk så mange klager på akkurat dette problemet! Anbefaler deg å sende en liten klage så får du kanskje nytt? Ellers er det nok absolutt lurt å bruke bordbrikker uansett bord for å spare det for slitasje. Takk for at du delte erfaring!

Ser utrolig godt og lettvint ut ?

Dette er ikke for å ta deg på noe som helst måte, men vil bare informere om at sukkerfrie produkter med kunstig søtning helst ikke skal gis til barn under 3 år. Barna inntar større mengder mat i forhold til kroppsvekt og vil derfor mye lettere havne på øvre grenseverdier for inntak av søtstoffer i forhold til en voksen person. Mange som ikke er klar over dette. Når det er sagt, ser det ut som om gutten din koser seg masse ? Kanskje heller prøve ut annen type søtning for han neste gang? ?

Ville også nevne at jeg følger deg jevnlig og liker veldig godt bloggen din ?

Heisann Maria, og tusen takk for at du legger igjen en så viktig kommentar!

Når jeg tenker meg om burde jeg helt klart skrevet om dette i innlegget også ettersom det ikke er alle som vet det (som du også påpekte). Når det er sagt har jeg lest meg opp på dette med kunstig søtning og passer derfor godt på at Dennis ikke får for mye. Han drikker for eksempel veeeldig sjeldent saft eller andre drikker med kunstig søtning, og godteri/kaker spiser han kun et par ganger i året. Det tenker jeg må være innafor, og et bedre alternativ enn vanlig sukker, men som du tipser om skal jeg absolutt se om jeg finner et annet alternativ til søtning som ikke inneholder verken kunstig søtning eller vanlig sukker ❤️ Han spiste forsåvidt heller ikke hele kaken selv ? Men igjen; tusen takk for at du gav beskjed! Ha en fin dag!

Hvilken vogn bruker Dennis i barnehagen?

Der har han faktisk en vogn barnehagen selv bruker som ekstra vogn. Det var ingen som trengte den denne sesongen, så da fikk vi rett og slett tilbud om å bruke den i stedet for vår egen. Akkurat merke er jeg ikke helt sikker på.

Såg et tidligere innlegg at dere har City Elite, vurderer sterkt å kjøpe en, men veldig usikker da vi egentlig ikke trenger en ekstra vogn. Er dere fornøyd med den?

Ja, vi har City Elite som reisevogn, og den står som ekstravogn hos mormoren hans når vi ikke er på reise. Vi er strålende fornøyd med den. Så liten og lett, men samtidig stor og god plass for barnet. Og ikke minst elsker jeg muligheten til å klikke på bilstolen uten å ta av bagdelen (som du må på de fleste andre vogner). Absolutt ei vogn jeg hadde gått for her hjemme hadde det ikke vært for at jeg er hodestups forelsket i Emmaljunga vogna vår. Den har vi hatt som hovedvogn fra Dennis ble født. Har skrevet mer om City Elite vognen vår HER, men det er kanskje det innlegget du allerede har lest?

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

2 kommentarer om “Ukens spørsmål #83”

Legg igjen en kommentar