Ukens spørsmål #82

reklame // nelly, fotoknudsen, egen nettbutikk

Hvordan går det med jobbsøking?

Jobbsøkingen går strålende – krysser fingrene for drømmejobben jeg nettopp har søkt på!

Går nettbutikken greit?

Det gjør den! Som jeg stadig nevner er jeg kjempe takknemlig for alle bestillinger og synes det er superhyggelig at dere ønsker å kjøpe det jeg syr. Jeg prøver å takke dere så ofte jeg kan både med ord, men også giveaways og rabattkoder! Jo mer dere bestiller, dess flere rabattkoder kan jeg dele ut! Husk at 100BABYNEST gir deg 100 kroner avslag på alle babynest ut dagen i dag.

Kan du vise litt bilder fra boken inni også? ? 

Jeg har vist noen i DETTE innlegget allerede, men har planer om å vise dere enda litt mer i løpet av den kommende uken.

Du delte en sånn film om karbohydrater i en spørsmålsrunde. I den dokumentaren viste dem hvordan man kunne skylde munnen med kalloridrikker -og fortsatt få samme kikk uten å innta svelge selve kaloriene. Har du prøvd dette? Hørtes bra ut, men usikker på hva som skulle blitt brukt…..

Ja, det var skikkelig fascinerende! Jeg har ikke prøvd selv enda, nei, men synes det høres veldig gøy ut og kunne gjerne tenkt meg å prøve jeg også. De vanlige sportsdrikkene man kan kjøpe både på dagligvare, sportsbutikker og treningssentre er nok helt supre tenker jeg, men tror faktisk det hadde fungert bra med sterk saft også (med sukker såklart)!

Så fin fotobok! Akkurat slik jeg har planer om å lage for jenta vår – bilder, tekst med alt fra svangerskapet, fødsel og første året. Genialt! Jeg har ikke kommet i gang enda, men jeg har planer om å begynne snart. Kan jeg spørre hvordan du gjorde med ultralydbildene? Har du scannet dem inn?

Ja, ikke sant det er lurt! Om du får laget boken og bestilt den før 26.september kan du benytte deg av rabattkoden «JUBEL» for 40 % rabatt ♥︎ Vi fikk en minnepenn med oss fra jordmor etter ultralydundersøkelsen med alle bildene på. Ellers er jeg sikker på det blir like bra om du enten scanner dem eller tar bilder av dem (bare pass på å legge dem et sted du unngår gjenskinn/skygger ? Masse lykke til!

Fotobok kan du lage HER!

Hei. Du er så kreativ! ? kan du komme med eksempler på hva en kan ha med i boken av tekst og info? ?

Tusen takk, snille du! Jeg skal lage et innlegg i løpet av den kommende uken om akkurat dette ?

Hei! lurte på om du har noen tips og erfaringer med gode bleier? Vi har prøvd alt fra Libero, lillego, pampers og Rema. Foreløpig har Lillego falt best i smak pga den fine passformen.

Vi sverger til LIBERO! Det har vi gjort i over ett år nå, men de første månedene var det lillego vi var mest fornøyd med. Da vi gikk over fra størrelse nr.2 til nr.3 derimot følte vi ikke lillego satt godt nok på den lille kroppen, mens libero passet bedre. Vi har ikke likt Rema 1000 ettersom minsten fikk utslett av dem, og pampers har vi faktisk ikke prøvd enda. Vi er så fornøyde med libero (både comfort og touch) så det er kun de vi bruker.

Hei! Fikk ullvottene i posten idag- kjempefornøyd! De var lengre enn forventet så de dekker godt, noe som gjorde de enda mer perfekt 🙂 tusen takk!

Utrolig hyggelig å høre! ♥︎♥︎

Ullvottene kan kjøpes HER.

Synes “trappen” så farlig ut! ? Er den festet til veggen, slik at den ikke kan tippe? Og er den ikke farlig høy på øverste trinn, for en liten gutt som kan ramle ned? Ellers syns jeg hemsen så kjempe fin ut?

Trappen er festet til veggen ja, og jeg vurderer å bygge et rekkverk til den også, men ikke helt sikker enda. Så i mellomtiden står den slik, men vi passer alltid på når han leker der nå når han enda er så liten ? Tusen takk!

Hvordan har du klart å feste rekkverket? ?

Jeg har skrudd skruer fra undersiden av hemsen, gjennom “gulvet” og inn i hver enkelt spile, og så har jeg skrudd skruer skrått inn oppe. Festet også en liten stift i hver av spilene til listen ? Det sitter bom fast!

Så fint ???? hvilken veggfarge er det?

Tusen takk! Retroblå fra Jotun – veldig fornøyd ?

Syns ikke genseren på bilder lignet den som er på linken? Og skoene du linker til kommer bare til Nelly og ikke til skoene ? Kan du fikse linken? Ser ut som sko jeg er på jakt etter, og likte spillet i genseren på bildet?

Ups, linken til skone er fikset nå! Takk for at du gav beskjed ? Ellers er ikke genseren helt den samme nei, da den jeg har på meg på bildene er kjøpt for flere år siden. Jeg prøvde riktignok å finne en som var så lik som mulig, og jeg har derfor skrevet «lignende genser» før linken. Håper du finner noe du liker ♥︎

bukse HER // lignende genser HER // sko HER

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar