Ukens spørsmål #81

Reklame // link til egen nettbutikk

Hva skjedde med forrige ukes spørsmål?

Det har ikke skjedd noe med den ? Du kan lese innlegget HER.

Hvordan deler du opp treningen din? Har hørt at man ikke burde dele det opp i mer enn to, som over og underkropp? At hvis man deler mer enn det, så rekker man ikke å trene dem ofte nok til å få samme effekt? Hva er dine tanker på det? 🙂 Du har så fin fremgang!

Først av alt, jeg er ingen ekspert, men siden du spør etter mine tanker omkring dette: Det kommer helt an på hvor ofte man trener ? Før jeg fikk Dennis trente jeg gjerne to økter hver dag, og da delte jeg kroppen heeeelt opp, men kun fokus på én muskel på hver økt.

Nå deler jeg opp i:

Bein, legger og rumpe
Armer og skuldre
Rygg
Bryst
Mage

Nå har jeg ekstra fokus på å få opp styrken i brystet, ellers hadde jeg nok slått sammen mage og bryst. Når det er sagt kommer jeg gjennom hele kroppen i løpet av uken, som er det jeg synes er viktig når jeg deler opp. Når jeg gjør det på denne måten føler jeg at jeg får trent kroppen mye bedre ettersom jeg får skikkelig kontakt og får “pøst” ut alt i hver enkelt muskel, fordi jeg trener flere ulike øvelser som tar på hver sin måte. Hvis du forstår? Hadde jeg kun delt i over- og underkropp er jeg redd det bare hadde blitt sånn halvveis og ikke like mange ulike øvelser på hver muskelgruppe som jeg egentlig ønsker ?

Wow, han må ligge ganske langt foran i språkutvikling, eller? Har ei jente født i starten av april samme år som dennis og hun kan såvidt si mamma og pappa. Snakker heller ikke så masse til vanlig. Hun er helt stille, og hyler/skriker når hun vil noe eller er misfornøyd. han er kjempe flink!

Tusen takk! Ja, vi har faktisk fått høre av helsesøster at han ligger foran i språkutviklingen, og fått mange bemerkelser av andre rundt hvor godt han gjør seg forstått allerede. Nå sier de også at de som er sent utviklet motorisk er tidligere med språket, og Dennis rullet ikke rundt før han var 9 måneder gammel (3-5 måneder etter gjennomsnittet)… Hehe, så i hans tilfelle ser det ut til å stemme. ?

Lurer på hvorfor du ikke utdanner deg som personlig trener? Det virker som du virkelig liker å trene og jeg personlig hadde mer enn gjerne likt å ha en PT som deg! ?

For et kompliment, så hyggelig å høre at du ville hatt meg som PT! Når det gjelder resten av spørsmålet ditt har jeg ikke tenkt så mye over det egentlig, men regner med man kanskje må gå mer på skole for å bli det? Eller holder det med kurser? Om jeg må på skolen blir det dessverre utelukket ettersom jeg er altfor redd for å havne tilbake i perioden hvor jeg slet veldig med psykisk sykdom, som følge av angst for skolen. Ellers kunne det helt klart vært et godt alternativ! Om jeg ikke får denne drømmejobben som jeg nå har søkt på skal jeg helt klart sjekke det ut.

Kommer det innkjøpsvideo fra IKEA også?

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til det, men om det er ønskelig kan jeg alltids spille inn en? Ellers ser du en del av innkjøpene i DETTE innlegget.

Skulle ikke nettbutikken bli fulltidsjobb?

Nei, det var hele tiden planen å ha en “vanlig” fulltidsjobb, og så blogg og nettbutikk på siden som en ekstrainntekt. Men ettersom arbeidsmarkedet er så dårlig for tiden kom jeg meg ikke ut i jobb nå i august som egentlig var planen. Derfor har jeg nettbutikken som “fulltidsjobb” frem til jeg får en “vanlig” jobb.

Jeg lurte på om du har laget mønsteret til luen selv eller kjøpt det? Leter etter et mønster selv ?

Hvilken lue tenker du på? Om det er den som var avbildet i innlegget du kommenterte er den kjøpt ferdig på lindex. Om du derimot sikter til luene i nettbutikken min heter mønsteret Norlin Lua.

Jeg ser at dere har spisestolen hans oppå teppet, hva gjør dere om han kaster mat på gulvet når han spiser, osv? ?

Akkurat nå har vi ingenting under, men vi pleier å ha en gjennomsiktig voksduk under og rundt stolen hans på gulvet. Lik den vi har på bordet. Det beskytter teppet og gjør det enkelt å tørke opp eventuelle matrester og gris ? Jeg selger den voksduken vi bruker i nettbutikken min HER forresten.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

2 kommentarer om “Ukens spørsmål #81”

  1. Det med at dei som er tidlig ute språklig er seint motorisk er feil. Celine har alltid logge foran med både språk og motorisk. Hu gjekk når hu va mellom 10 og 11 mnd. Hu har alltid prata, og fekk ein haug med ord når hu va 15 mnd (prata lenge før det og), og snakka i setningar når hu va 18 mnd. Hu snakke ikkje reint ennå, men dei aller fleste forstår na 🙂 Aurora er seint ute med begge deler, kan såvidt sei mamma, pappa, hei, hade, Ayla (hunden til mamma), bæ, mø. Ellers fint lite ord og har ennå ikkje sloppe seg. Går 3-4 skritt da ?
    Koss går det med jobbsøking? Går nettbutikken greit?

  2. Jofrid: Tror ikke det er feil. Hørte det av helsesøster, men det gjelder nok absolutt ikke alle ? Jobbsøkingen går strålende – krysse fingrene for drømmejobben jeg nettopp har søkt på! Og nettbutikken går også bra ja ?

Legg igjen en kommentar