Ukens spørsmål #80

Er du fornøyd med sofaen (Alfred)? Vurderer å kjøpe lik, men er litt redd for at den skal nuppe eller noe etter en liten stund.

Jeg er for så vidt fornøyd ja, men kan skrive under på at den nupper en del… Vi har riktignok nuppefjerner i hus og går over den med jevne mellomrom. Da blir den så god som ny ? Ellers sklir puten i sjeselongen ut inni mellom. Men vi er veldig fornøyd likevel. Utrolig god å sitte i!

Jeg kom over denne rampenissevideoen din i rampenissegruppen på facebook og elsket den! Kunne du delt hvordan du har gjort? Min lille hadde blitt så glad for det!

Ja, ikke sant! Der brukte jeg en app kalt “My Talking Pet”, tok et bilde av rampenissen og spilte inn lydfil via den appen. Veldig enkelt – og kult ?

Du er utrolig flink til å flette håret! Har selv veldig tykt og langt hår, og sliter veldig med og klare å flette håret.
Lærte du å flette selv? Kan du eventuelt vise en tutorial video eller lignende der du viser hvordan du lager forskjellige frisyrer?

Ja, jeg fletter håret selv, og viser dere gjerne i en video i nærmeste fremtid. Tusen takk for tips til innlegg, det blir jeg alltid glad for!

Dette så knall godt ut! Kan man bruke Norvegia, eller blir ikke det fullt det samme ?

Du kan absolutt bruke Norvegia ? Jeg gjorde faktisk det i forrige uke, og det ble akkurat like godt!

Nam! Hvor mange personer blir denne oppskriften til? Skal ha jenteklubb og vurderer å lage denne ? vi er 6 stk som er VELDIG glad i desserter ?

Oppskriften holder til omtrent 4-6 porsjoner. Hvis du har annen dessert utenom ville jeg nok bare lagd den som den er, men om ikke kan du med fordel lage den 1,5 gang så stor – har du rester igjen til dagen etter er vel det bare et pluss? ?

15 t på jobb? Er det lov i det hele tatt, uten lengre fri perioder. Virker som han jobber langt over 100 % og det er jo lover på hvor mye overtid han kan jobbe. Er han med i fagforbundet ? Har en samboer som jobber 12t skift hver tredje helg samt tredelt turnus utenom. Og han får ofte vekefri pga dette. Han jobber 100%

Ikke 15 timer, men fra klokken 15 til midnatt, altså 9 timer. Han jobber 100 %. Vakter på 9 timer, men mye ettermiddag, kveld og helg ?

Må du ikke egentlig merke innlegget med reklame når du reklamerer for butikken din? Eller tar jeg heeelt feil nå?

Det stemmer, tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på det! Tenkte rett og slett ikke over at det var reklame med tanke på at jeg driver både blogg og nettbutikk selv, men da skal innleggene merkes heretter! ?

Hei, ser du gir lavkarbo mat til Dennis, og ser at kostholdet ditt består 80% av kjøtt, meieri og egg. Er du ikke skeptisk å gi mat med så høy kolesterol og mettet fett til Dennis? Det er både usunt for deg og spesielt til et barn i så tidlig alder.  Noe du ellers kunne gitt er havregrøt med mandelmelk og bær, ellers riskaker med avokado..mener bare at det finnes sunnere alternativer enn kjøtt, meieri og egg.

Kostholdet mitt består absolutt ikke av 80 % kjøtt, meieri og egg. Jeg spiser minst 50 % grønnsaker og 50 % kjøtt, meieri og egg – om ikke fordelingen er mer 60-40… Mye grønnsaker i hvertfall! Både til meg og minsten. Ellers er jeg absolutt ikke skeptisk til å leve på et lavkarbokosthold verken for meg eller Dennis. Hva som er sunt og ikke må være opp til hver enkelt å bedømme, men slik jeg ser det er det mye sunnere for både meg og Dennis å spise lavkarbo i stedet for all stivelse, sukker og karbohydrater som finnes i høykarbomat.

Ser du anbefaler noen matvarer mot slutten – han spiser både bær og avokado av det du nevner her, men erstatter heller riskaker og havregrøt andre alternativer som ikke inneholder så mye stivelse, men heller gode vitaminer og næringsstoffer.

tacosalat med tomater, skinke, creme fraiche, kål, agurk, kjøttdeig og litt ost

matmuffins – oppskrift her

kylling med blomkålmos og gulrøtter

Ete du aldri snop? Skulle gjerna hatt den viljestyrken du har mtp. å kun eta lavkarbo.

Hvis du sikter til vanlig sjokolade og smågodt er svaret nei – det husker jeg faktisk ikke sist gang jeg spise. Sukkerfri sjokolade og annet sukkerfritt smågodt med lite karbo derimot. Åh, det koser jeg meg skikkelig med flere ganger i måneden! For å være ærlig synes jeg ikke det er vanskelig overhodet ettersom det finnes så mange gode lavkarboalternativer til både smågodt, sjokolade, kake og desserter. Det gjelder bare å fokusere på det man kan spise enn det man ikke kan spise. Lettere sagt enn gjort, men når man først klarer å omstille hjernen går det som en lek!

Legger du ut formoppdatering og bilder i dag siden det 1. september? Jeg er kjempespent på hvordan det har gått med deg og trening ?

Ja, formoppdateringen ble lagt ut i går, og du kan se den HER. Så koselig at du venter og er spent på mine vegne!

Lurer på hva du fyller dagene dine med? Jobber du ikke nå som sønnen din har startet i barnehage?

Kanskje jeg skulle hatt en «typisk dag i mitt liv» enten video eller innlegg til uken? Hadde det vært gøy? Gi meg i så fall en tilbakemelding på om dere ønsker video eller innlegg med bilder.

Når det er sagt fyller jeg dagene mine med mye sying, sying og enda mer sying, haha. Ellers jobber jeg også med bloggen, husarbeid, trening og har akkurat begynt på et spennende jobbrelatert prosjekt i tillegg.

Man må jo ikke ut av huset for å trene? Mye man kan gjøre hjemme da.

Absolutt, og jeg trener jevnlig hjemme enten med Dennis som motstand eller med kroppsvektøvelser, men savner den ekstra piffen etter ei god styrkeøkt med tunge vekter ?


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar