Treningsøkt i hagen!

reklame // gymgrossisten

Ingen hemmelighet at alt annet har blitt bortprioritert den siste uken, inkludert treningen. Det var derfor veldig godt å komme seg ned i hagen tidligere i dag, og trene litt i trappene mens Christopher passet lille før han dro på jobb. Følelsen jeg satt med etter å ha beveget kroppen skikkelig igjen minner meg på hvor mye trening betyr for meg, og hvor mye bedre livskvaliteten min er så lenge jeg jevnlig beveger meg og presser meg selv fysisk.

Det ble derfor et par trappeintervaller til oppvarming og så ei helt enkel fullkroppsøkt med kroppsvektøvelser og kun trappen til utstyr. Noen som vil se øvelsene i et eget innlegg? Uansett, i morgen er jeg som sagt (forhåpentligvis) tilbake på Uno igjen!

Tightsen jeg har på meg her er den populære Madison-tightsen til Better Bodies, og jeg kan helt klart meddele at den lever opp til forventningene. Jeg er kjempe fornøyd! Den sitter godt på kroppen og former perfekt. Hvis jeg skal finne noe negativt må det være at den er ørlite gjennomsiktig fremme. Med lyst undertøy under er derimot problemet løst, og bakfra er den ikke gjennomsiktig. Kan kjøpes HER.

Sportsbhen min er ikke ny, men jeg vil anbefale den likevel. Den har vært en favoritt lenge, og jeg elsker hvor fint stroppene krysses på ryggen! Merket er Röhnisch, og den kan kjøpes HER.

Ellers er skoene mine fra Primark! Elsker Primark ??

Legg igjen en kommentar