Sykdom og 41 i feber

Reklame // proteinfabrikken

Kvelden i går ble brukt på å sparkle andre lag på murveggen, og nå begynner den for alvor å ligne på den veggen vi ønsker oss. Det eneste som gjenstår nå er å vente til det størkner skikkelig, pusse ned, sparkle over med finsparkel, pusse ned igjen og så male over med kalkmaling!

Angående farger tror vi at vi går for Grå Skifer etter gode tips fra dere.

Ellers er ikke formen til minstemann på topp. Han er hjemme fra barnehagen og hadde hele 41,0 i feber i går! Helt sykt, men heldigvis fikk han god hjelp hos legen og er allerede på bedringens vei. Dette betyr uansett at tempoet er veldig tregt her hjemme. Vi daffer rundt i koseklær hele gjengen og brukes masse tid i sofaen foran barne-tv.

Da er jeg supertakknemlig for disse koseklærne jeg fikk i forrige uke. De er komfortable nok til å brukes som koseklær, men samtidig fine nok til å brukes både til hverdags og på trening. Buksen må nok være den beste joggebuksen jeg noengang har eid – så fantastisk digg! Den kan kjøpes HER forresten og finnes i mange ulike farger. Toppen/sports-bhen har nydelig rygg og kan kjøpes HER, også den i forskjellige farger.

Til slutt må jeg bare tipse dere om konkurransen jeg har gående på facebooksiden min akkurat nå. Klikk –> HER <– for å delta eller lese mer!

2 kommentarer om “Sykdom og 41 i feber”

Legg igjen en kommentar