SLIK LYKKES DU MED VEKTNEDGANGEN

I dag vil jeg gjerne dele et godt middagstips med dere. Kanskje det jeg spiser aller mest! Jeg vil ikke gå så langt å si det er en oppskrift ettersom det er ekstremt enkelt, men absolutt verdt huske likevel. Dette er rent og enkelt, og i mine øyne perfekt lavkarbomat – det jeg tror har hjulpet meg ned såpass mye i vekt.

Det eneste man trenger er kjøtt, smør og grønnsaker. Jeg varierer mellom nakkekoteletter, løvbiff og kjøttpølser for det meste. Til siden har jeg en enkel salat med ruccola og et par cherrytomater, stekt løk eller blomkål og brokkoli. Og smør! That’s it! Så enkelt, men samtidig så fantastisk godt. Jeg steker kjøttet i smør, og har det over etterpå for å få den ekstra saftig, men har også alltid en liten klatt smør rett fra kjøleskapet på toppen. Mmm!

Man kan variere i det uendelige med ulike former for kjøtt og grønnsaker, samtidig som retten i bunn og grunn går ut på det samme. Nå nettopp spiste jeg nettopp løvbiff med masse ruccola og smør. SINNSYKT godt!

Jeg har stor tro på ren og enkel mat, og det er derfor dette jeg spiser mest av, men så varierer jeg med litt mer avanserte middager inni mellom for ikke å bli lei.

Legg igjen en kommentar