Skal vi gå all in eller kjøre safe?

Se den (de) fine regnbuene vi tittet på i går på vei hjem fra obs bygg. Vi var innom der for å se på kalkmaling til murveggen vår og for å kjøpe mer sparkel. Nå er vi faktisk allerede halvferdige med å sparkle denne murveggen vår, og hvis du følger meg på Instagram har du nok allerede sett hvordan den er blitt så langt. Bildet finner du på instastory og jeg heter linntheresedagsland der.

Ellers hadde vi en liten halvtime til overs før vi skulle hente mini i barnehagen, og den brukte vi flittig i møbelavdelingen for å sikle på dødsfine møbler vi ikke kommer til å ha råd til på en liten evighet. Jeg mener, bare se på denne solen her! Så vanvittig fin og fresh.

Når det gjelder kalkmalingen ble vi egentlig ikke noe klokere. Valmuefrø er den dere ser til venstre på bildet over her, og vi tror det er grå vi ønsker å gå for. Men så finnes det så vanvittig mange fine og ulike gråfarger. Har dere noen å anbefale? Hvilken passer fint sammen med dempet sort og klassisk hvit + detaljer i gull?

Ellers hadde det vært utrolig kult å gå for noe helt sprøtt som den rust fargen i midten til høyre på bildet over. Eller hva med grønnfargen under?

Valgets kvaler!

Legg igjen en kommentar