Siste innspurt!

God kveld! 

Det har vært stille fra meg her inne i dag, og egentlig relativt rolig de siste dagene også. Det hele skyldes marknaden jeg skal på nå i helgen. Jeg syr og produserer for full maskin, men har i tillegg til dette Dennis, trening og oppussing å ta meg av mellom slagene. Derfor sier det seg kanskje litt selv at jeg har nok å henge fingrene i akkurat nå. Håper dere har forståelse for det.

Nå holder jeg på å prise varer, merke skilt og lage en plan for oppsettet! Det blir flere nyheter, fantastisk gode tilbuder og generelt mye fint og ikke minst unikt på bordene mine i morgen. Hadde blitt så glad om dere tok turen innom for å titte. En gyllen mulighet til å være tidlig ute med julegavene.

«dere må komme på visnesmarknaden i helgen!»

Jeg kommer til å være der fra kl.12-17 både i morgen og på søndag!

Sees vi?

Legg igjen en kommentar