Supersalg på alle mine babynest!

reklame // egen nettbutikk

I dag har jeg en strålende nyhet å dele med dere!

Jeg vil nemlig gi dere en rabatt på hele 100 kroner på alle babynest i nettbutikken min – kun i dag frem til midnatt.

Planlegger du å bli gravid eller kanskje du ikke vet kjønnet enda? Jeg har flere kjønnsnøytrale babynest! Leter du etter gave å gi en venninne i babyshower eller barselgave? Babynest er perfekt – gå gjerne flere sammen så blir det enda billigere!

Husk også at alle babynestene mine kan bestilles i ekstra stor størrelse som gjør dem perfekte i sengene når de er litt større. XL-babynestene passer fra 4-5 måneder og så lenge det er behov. Dennis på 1.5 år får enda plass i det! Helt perfekt for å gjøre overgangen fra samsoving til egen seng litt enklere ettersom sengen ikke blir like stor og utrygg.

Et babynest minner om den trange plassen fra tiden den lå i magen, og gjør at babyen sover og ligger trygt med myke kanter rundt hele kroppen. Mine babynest kommer forresten med uttagbar madrass slik at de enkelt kan vaskes i vaskemaskin, men du får også alltid med gulpepute som beskytter selve nestet fra gulp. Genialt så babynestet ikke må vaskes hver eneste gang babyen gulper.

Ellers har det ei tykk og god madrass i bunn, knappåpning til madrassen i fotenden, sløyfebånd som kan knyttes opp og eventuelt fjernes for å forlenge babynestets varighet. Og det beste av alt! Det kan «vrenges» og brukes begge veier. Både med mønsteret rundt slik som på alle bildene her, men også med mønsteret oppi og det hvite rundt.

Bruk rabattkoden «100BABYNEST» for å få 100 kroner avslag på alle babynest HER.

Legg igjen en kommentar