Overveldende opplevelse!

reklame // tights.no

Til en forandring trente jeg i 13 tiden i dag i stedet for like etter levering i barnehagen. Grunnen var så enkel at jeg måtte prioritere en bestilling som nettopp hadde kommet inn, og da tok Christopher seg av levering i dag. Da jeg var ferdig pustet jeg lettet ut, slukte en neve peanøtter og grabbet med meg shakeren med pre workout på vei ut døren.

Jeg bruker DENNE forresten! Skikkelig god på både smak og effekt, og på SUPERTILBUD akkurat nå!

På planen sto det rygg og bryst, en kombo jeg likte overraskende godt. Det var egentlig ganske tilfeldig at det ble akkurat de to muskelgruppene, men nå vurderer jeg å gjøre dem til en fast kombinasjon en gang i uken. Følelsen etter først å pumpe ut all energi fra øvre del av ryggen for så å gjøre omtrent de samme øvelsene motsatt vei var rett og slett overveldende. Da jeg var ferdig følte jeg at overkroppen hadde vokst seg ti ganger så stor, og sto i helspenn ettersom både brystmusklene og de øvre ryggmusklene presset på hver sin side.

Anbefaler dere å prøve det samme en gang! 

2 kommentarer om “Overveldende opplevelse!”

  1. Du delte en sånn film om karbohydrater i en spørsmålsrunde. I den dokumentaren viste dem hvordan man kunne skylde munnen med kalloridrikker -og fortsatt få samme kikk uten å innta svelge selve kaloriene. Har du prøvd dette? Hørtes bra ut, men usikker på hva som skulle blitt brukt…..

  2. Digger bloggen din. Leser alt. MEN siste halvåret har du tatt helt av med click bait og jeg utstår det ikke.. det er typisk isabel raad og like irriternde hver gang. Late som om overskriftene skal ineholde noe mer/ lokke for å få oss til å lese så er det bare overdreven sinnsykt åpenbar luring..

Legg igjen en kommentar