Når vil jeg stille i fitness?

Reklame // proteinfabrikken & tights.no

I dag trente jeg rygg!

Min all time favorite, sammen med bein. Jeg tok noen nye øvelser for å prøve og få god kontakt med alle små-muskler som det er fort gjort å glemme, og så klart de gode, gamle og store favorittene. Markløft, brede nedtrekk, sittende roing, pull through og så et par ulike øvelser med manualer til slutt.

På kroppen hadde jeg min splitter nye topp (kan kjøpes HER) som blant annet befant seg i pakken fra Proteinfabrikken som jeg nevnte for dere i går. Den var utrolig god på, og jeg likte veldig godt at det er en slags blanding av sports bh og treningstopp. 2 i 1. Toppen støtter ekstremt bra noe som gjør at man fint kan trene i kun denne. Også har den veldig fin og åpen rygg – det er alltid et pluss!

tights HER (bruk koden 7TJAT for 50,- rabatt) // topp HER


Jeg synes det er så spennende for tiden. Spesielt nå som det var Gardermoen Open i helgen, og instagram fylles opp med bilder av bikinikledde fitnessutøvere. FOR en inspirasjon! Nå er det kun et halvt år igjen til jeg forhåpentligvis står på scenen selv, og det føles så uvirkelig. Tenk så lenge jeg har jobbet for dette nå. Helt siden høsten 2015, i november, det var da jeg hadde min aller første treningsøkt med fitnesscenen som mål!

Jeg kommer til å jobbe så hardt for å få denne drømmen til å gå i oppfyllelse nå, og jeg gleder meg til å ta dere med på hele reisen!

Legg igjen en kommentar