Mine planer denne helgen!

reklame // nelly

Nå sitter jeg blid og fornøyd med nydusja kropp, en mett mage, trente muskler og en plan for helgen, og det allerede før klokken har passert 10.30 denne fredagen. Det føles deilig! Jeg hadde ei økt der jeg trente favorittøvelsene mine i dag, uten noen annen plan enn det, og da ble det plutselig knebøy, markløft og litt andre ben- og ryggøvelser. Moro!

Skal fortelle dere mer om økten senere i dag, men først vil jeg bare titte innom for å dele hvilke planer jeg har for dagen.

bukse HER // lignende genser HER // sko HER

Først skal jeg sy, før jeg går i gang med å bake ei deilig lavkarbokake. Og nå får jeg virkelig håpe mamma ikke titter innom bloggen min i pausen på jobb, for kaken er nemlig til henne og meg. Vi skal ha en aldri så liten jentekveld i kveld! Jeg har derfor planlagt litt god mat (ingenting er kjekkere enn å lage mat og spise sammen med andre lavkarbere) og ellers kommer vi nok til å slappe av og hygge oss i hverandres selskap.

Skikkelig koselig. Hun tar også Dennis med seg hjem fra barnehagen når hun slutter om noen timer. Det blir stas!

Legg igjen en kommentar