Mine beste treningstips!

Jeg koser meg sånn på trening om dagen, og er inne i en skikkelig god flyt. Det gjør meg absolutt ingenting å trene så tidlig hver morgen, og selv om energien ikke alltid er på topp når jeg gjør meg klar om morgenen klarer jeg på mystisk vis å finne frem til den tidsnok likevel. Eller, kanskje ikke så mystisk, for jeg har et par triks som fungerer nesten hver eneste gang. Tenkte jeg kunne dele dem med dere nå.

Ta på deg treningsklær du liker: spreke farger, hold in, komfortable og klær du føler deg sporty og fin i.

Lag deg pre workout før du forlater huset, og drikk den i bilen på vei til trening.

Høy musikk med god trykk på vei bort.

Når du først har kommet deg bort gjelder det å komme i gang. Husk at de første 10 minuttene er de vanskeligste, så tving deg gjerne til å gi alt de 10 minuttene og hvis du fremdeles ikke føler for å trene kan du heller gå hjem igjen. Sannheten er riktignok at du i 99 % av gangene kommer til å fortsette når du først er så godt i gang.

En gang i ny og ne er det greit å velge øvelser bare fordi du vil, og ikke bry deg om programmet akkurat på den økta. Tren det du synes er gøy om så du gjorde det samme dagen før. Trening skal være gøy!

Det er derfor også viktig å finne sin favorittform for trening. Tennis, svømming, dansing, trampett eller hockey? Husk at man ikke nødvendigvis må løfte vekter for at det skal være god trening. Gjør det DU synes er gøy!

Helt til slutt; husk at alt er bedre enn ingenting!

2 kommentarer om “Mine beste treningstips!”

  1. Syns ikke genseren på bilder lignet den som er på linken? Og skoene du linker til kommer bare til Nelly og ikke til skoene ? Kan du fikse linken? Ser ut som sko jeg er på jakt etter, og likte spiller i genseren på bildet?

  2. Marianne: Ups, linkene til skone er fikset nå! Takk for at du gav beskjed ? Ellers er ikke genseren helt den samme nei, da den jeg har er kjøpt for flere år siden, men det var den likeste jeg fant, så derfor skrev jeg også «lignende genser». Håper du finner noe du liker ♥︎

Legg igjen en kommentar