MINE BESTE TIPS FOR GOD BELYSNING

annonse // Philips

Jeg har den siste tiden fått en del spørsmål om belysningen vår hjemme. Mange sliter med et lys de ikke er fornøyd med, enten om det er for varmt, kaldt, rett og slett for mørkt eller kanskje bare for unaturlig og kunstig. Selv er jeg veldig fornøyd med hvordan vi har fått til belysningen her hjemme, spesielt med tanke på at vi har så mange sorte vegger, men likevel føles stuen lys og behagelig.

Derfor tenkte jeg at jeg kunne gi dere mine beste tips for å velge riktig belysning slik at også du blir fornøyd!

mine beste tips for god belysning

Dagslys er det beste lyset

Uten tvil. Uansett hvor gode pærer og lamper du har vil det aldri kunne konkurrere med naturlig dagslys. Mitt første og aller beste tips er derfor nok vinduer. På den måten slipper du inn masse naturlig lys på dagtid, og stuen vil straks føles mye større og mer åpen. Sliter du med ei mørk stue ville jeg derfor først og fremst sett på muligheten til å sette inn flere vindu, eller kanskje bare forstørre de som allerede er der? Lamper og gode pærer må vi uansett ha ettersom det er mørkt ute halve døgnet – og tips angående det finner du under her.

La lampene bli en del av interiøret

Det er fort gjort å velge en helt enkel, standard lampe bare fordi det er det enkleste valget. Og kanskje er det til og med det riktige for akkurat din stue. De fleste har likevel en gjennomgående stil i stuen, og ved å velge en lampe som går igjen i interiøret vil du få en mye bedre helhet i rommet.

Dimmer

Muligheten til å dimme lysene er alfa omega. Å kunne ha et sterkt arbeidslys når man jobber og et dusere stemningslys når man slapper av er en nødvendighet. Det vil gjøre at du trives bedre hjemme og får maks ut av hver situasjon med muligheten til å justere lysstyrken.

Velg gjerne ei åpen taklampen i stuen

Taklampen i stuen er en av de viktigste ettersom det gjerne er der vi tilbringer mest tid. Ei stor lampe uten lampeskjerm rundt, eventuelt en lampeskjerm som slipper gjennom lys, er det beste. Da vil lyset spre seg naturlig ut til alle kanter uten harde skygger fra en lampeskjerm. La lyspæren være så utildekket som mulig så vil du få et behagelig og naturlig lys.

Velg alltid LED

Her kan du finne inspirasjon, få info om hvorfor du alltid bør velge LED og se Philips sine produkter.

Er du fornøyd med belysningen hjemme hos deg?

En kommentar om “MINE BESTE TIPS FOR GOD BELYSNING”

  1. Til neste spørsmålsrunde :
    Er ikke den dietten/livsstilen din veldig dur? I og med at du spiser mye kjøtt blant annet, noen ganger to ganger på en dag å?

Legg igjen en kommentar