LCHF: sprø chips av sjampinjong

Okei, først av alt – jeg vet at dette kanskje ikke høres så veldig godt ut, men altså NAM! Det er kjempe godt. Nesten bedre enn vanlig chips om jeg skal være ærlig. Og det beste av alt er at det er laget kun av sopp og krydder. Ingen olje eller lignende, og er derfor så rent som man kan få det, lavt på kalorier og SUNT!

Du trenger (til et stekebrett):

5 sjampinjonger

salt og pepper


Slik gjør du:

Start med å skjære soppene opp i tynne skiver.

Spre dem så utover ei bakepapirkledd rist. Dryss over ønsket krydder – jeg gjorde enkelt og brukte bare peppermix og salt. Veldig godt!

Stek dem så i omtrent 20 minutter på varmluft på 200 grader. La chipsen avkjøles på risten etter at de er ferdig stekt, og sluk dem når de ikke lenger er glodvarme. Kan fint spises når de fremdeles er lunkne, eller du kan vente til de er helt kalde. Smaken er helt fantastisk og de er skikkelig sprø.

Kunne du tenke deg å prøve?

En kommentar om “LCHF: sprø chips av sjampinjong”

Legg igjen en kommentar