Okei, dette er egentlig litt flaut, for muffinsene er akkurat litt for godt stekt. De ser tross alt ut som sjokolademuffins, uuups. Men jeg må bare dele likevel, for oppskriften er skikkelig god! Faktisk smakte akkurat disse muffinsene også ufattelig godt, men de hadde nok vært enda bedre med et par minutter mindre i stekeovnen.
Du trenger (til 18-20 muffins):
6 egg
200 gram smeltet smør
200 gram mandelmel
100 gram kokosmasse
2 dl kremfløte
1/2 dl sukrin gold
150 gram tine kremgo, naturell
1.5 ts bakepulver
noen dråper vaniljeessens
litt tinte blåbær (kan også bruke ferske)
Slik gjør du:
Start med å smelte smøret, og rør så inn kremosten mens smøret enda er varmt. Tilsett så eggene og fløten og rør til en jevn røre. Bland alt det tørre sammen i en egen bolle først, og tilsett det så i røren. Bland godt sammen og fordel røren i et smurt muffinsbrett.
Ha så omtrent en teskje tinte blåbær fra frossenpose i midten på hver muffins, og stek på annet nederste hakk i 30-35 minutter på 175 grader (husk å følg med underveis, for de blir FORT brune ?).
Til tross for at mine var litt mørke på toppen smakte de skikkelig godt! Absolutt verdt å prøve. Jeg skal straks lage de en gang til, og følge med litt bedre under steking!