LCHF: knallgod middag på bare 15 minutter

Dette må helt klart være på topp 10 listen over enkle lavkarbomiddager. Har du en travel hverdag passer derfor denne retten helt perfekt, og du får smelt den i stand på bare 15 minutter! Enkle ingredienser er det også, men skrible dem gjerne ned til ukens handleliste for å være på den sikre siden.

Du trenger (til 3 porsjoner):

1 pk kjøttdeig á 400 gram

1 stor brokkoli

1 dl fløte

baconstrimler

en klatt smør

salt og pepper

Slik gjør du:

Start med å skjære opp brokkolien og kok den så i en kjele. I mens denne koker steker du bacon og kjøttdeig. Når brokkolien har kokt i 10-12 minutter siler du av vannet og kjører den i blenderen sammen med fløte og en klatt smør. Smak så til med salt og pepper.

Ha brokkolimosen over på et fat, ha over kjøttdeigen og baconstrimlene og gjerne enda litt mer krydder. Vipps, så er det allerede klart til servering!

– minsten på 1.5 år elsket det også –

Håper det smaker!

3 kommentarer om “LCHF: knallgod middag på bare 15 minutter”

  1. Hei, ser du gir lavkarbo mat til Dennis, og ser at kostholdet ditt består 80% av kjøtt, meieri og egg. Er du ikke skeptisk å gi mat med så høy kolesterol og mettet fett til Dennis? Det er både usunt for deg og spesielt til et barn i så tidlig alder.

    Noe du ellers kunne gitt er havregrøt med mandelmelk og bær, ellers riskaker med avokado..mener bare at det finnes sunnere alternativer enn kjøtt, meieri og egg.

    Hva tenker du? kunne du svart meg på dette?

  2. Ser veldig godt ut. Legger du ut formoppdatering og bilder idag siden det 1 september? Jeg er kjempespent på hvordan det har gått med deg og trening ?

Legg igjen en kommentar