LCHF: godt lavkarbobrød på 2 minutter!

Jeg har fått skikkelig dilla på ting som stekes i mikroen for tiden. Det er så raskt og enkelt! Dere husker kanskje cake in a cup som jeg lagde til ett og et halvt års dagen til Dennis? Oppskrift HER. Vel, dette er omtrent helt likt, bare at jeg har lagd brød i koppen i stedet. Nærmere bestemt koppbrød!

Jeg ble ekstremt overrasket over konsistensen på denne ettersom lavkarbobrød ofte kan bli litt skummete/svampete hvis dere forstår sammenligningen? Men dette brødet var kompakt og godt – og så likt vanlig loff at jeg nesten var redd for at det ikke var lavkarbo. Men det er det altså!

Alt du trenger til en porsjon (4 små skiver) er:

1egg

3ss mandelmel

1ts bakepulver

2ss smør(ikke toppet)

Slik gjør du:

Start med å blande alt sammen i en kopp. Sett den i mikroen i 90 sekunder. Ta koppen ut igjen og vent til blandingen har sunket sammen (den blåser seg veldig opp under steking) før du vipper den opp ned på ei skjærefjøl.

Skjær den så i omtrent 4 skiver og smør på det pålegget du ønsker!

Enklere blir det ikke! Ellers tror jeg dette kan bli en perfekt kakeoppskrift ved å tilsette litt søtning i tillegg. For eksempel ei minibløtkake! Hm, det skal absolutt testes ut.

5 kommentarer om “LCHF: godt lavkarbobrød på 2 minutter!”

Legg igjen en kommentar