LCHF: god og smakfull crabsticksalat!

Det perfekte tilbehøret til det meste, eller det kan nytes både alene og som pålegg.

Du trenger:

3 egg

80 gram majones

125 gram crabsticks

noen cm purreløk

3 ss fløte

Slik gjør du:

Start med å koke opp en kjele med vann, og ha oppi eggene når vannet koker. Etter 8-10 minutter skyller du dem i kaldt vann og lar dem ligge i det mens du kutter opp purre og crabsticks.

Rør så ut majonesen i fløten og ha alt i en boks. Skrell eggene, skjær dem i terninger og ha dem oppi til slutt. Bland alt godt sammen og oppbevar i lufttett boks i kjøleskapet.

Da kan du enkelt forsyne deg med ønsket mengde både til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Eller bare spise noen skjeer rett fra boksen for et raskt mellommåltid. Mulighetene er mange, men felles for alle er at dette smaker skikkelig godt!

Minsten har hatt det med seg i barnehagen flere ganger, men han har også – med stor glede – forsynt seg rett fra boksen.

Hva synes du?

Legg igjen en kommentar