LCHF: blomkål- og rosenkålsalat

Denne middagsretten her smakte helt fantastisk, og blomkål- og rosenkålsalaten må være noe av det beste tilbehøret jeg har smakt til fisk, spesielt laks, noensinne! Du er bare nødt til å prøve selv også.

Du trenger:

1 blomkål

250 gram rosenkål

50 gram smør

1/2 boks creme fraiche

1 dl majones

1 neve ruccola til hver porsjon

salt og pepper

Slik gjør du:

Start med å smelte smøret i ei stekepanne mens du skjærer opp blomkål og rosenkål i passe store biter. Stek dem på høy varme i 4-5 minutter før du har de varme grønnsakene over i ei skål.

Hakk så opp ønsket mengde chili. Jeg brukte disse som er dyrket selv, og hadde da 1.5 av dem i hele blandingen ettersom de er så sterke!

Bland den hakkede chilien oppi sammen med grønnsakene. Ha så over majones, creme fraiche og smak til med krydderet til slutt.

Bland godt og server til både fisk, fugl og kjøtt med stor suksess. Jeg hadde denne salaten i en egen skål sammen med en neve ruccola og resultatet ble magisk! Oppskriften holder til cirka 3-4 porsjoner alt etter hvor stort blomkålhodet er.

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Inline
Inline