Jeg har søkt på drømmejobben!

Tiden løp helt fra meg i dag! Det skjedde så mye spennende, og selv om jeg ikke hadde tenkt til å fortelle dere mer om den store drømmen min før det var mer sikkert vil jeg gjerne dele litt nå likevel. Tidligere i dag søkte jeg på en jobb – drømmejobben for å være mer eksakt! Jeg brukte flere timer på å skrive ny cv, søknad, lese gjennom hundreogtrettifire ganger og forsikre meg om at alt var PERFEKT. Altså, jeg MÅ virkelig naile dette her! Det virker som en én gang i livet mulighet, og jeg vil så gjerne få jobben!

Derfor rakk jeg ikke å titte innom her før nå for å fortelle om treningsøkten jeg hadde i dag morges. Det var altså ikke fordi jeg lurte meg unna ? Følg meg gjerne på instastory (@linntheresedagsland) for å se mer fra hverdagen min, og dermed også fra treningøktene mine.

Hvilken jobb tror DU jeg har søkt på?

2 kommentarer om “Jeg har søkt på drømmejobben!”

  1. Madde: Nei, det var hele tiden planen å ha en «vanlig» fulltidsjobb også blogg og nettbutikk på siden som en ekstrainntekt. Men ettersom markedet er så dårlig for tiden kom jeg meg ikke ut i jobb nå i august som var planen. Derfor har jeg nettbutikken som «fulltidsjobb» frem til jeg får en «vanlig» jobb ? huff, håper du forsto! Litt rotete forklart…

Legg igjen en kommentar